Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Zyxel E-iCard ZyWALL IPSec VPN Client – 1 Pack võrguhaldus

Zyxel E-iCard ZyWALL IPSec VPN Client – 1 Pack võrguhaldus
Laos
  • 98.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 33 €
Kaubamärgid ZyXEL
Kauba ID: 1790887
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
- Lihtsalt kasutatav konfiguratsiooniviisard ja ühenduspaneel
- Toetab operatsioonisüsteeme Windows Vista, XP ja 2000
- Toetab kõiki ühenduse tüüpe: sissehelistamine, Ethernet, Wi-Fi ja 3G jne.
- Ühildub ZyWALLi ja teiste IPSec VPN-lüüsidega
- VPN-i konfiguratsiooni saab hõlpsaks haldamiseks faili salvestada

Kasutajasõbralik liides
ZyWALL IPSec VPN Client on mõeldud mobiilikasutajatele turvalise ühenduse loomiseks ettevõtte võrkudega Interneti kaudu. Kolmeastmelise konfiguratsiooniviisardi abil aitab ZyWALL IPSec VPN Client kasutajatel VPN-ühendusi luua kiiremini kui kunagi varem. Kasutajasõbralik liides muudab selle paigaldamise, konfigureerimise ja kasutamise lihtsaks. ZyWALL IPSec VPN Clientiga pole VPN-ühenduse loomine enam hirmutav ülesanne.

Kõrge ühilduvus
ZyWALL VPN Client töötab Windows Vista*, XP ja 2000 tööjaamades; tugevad krüpteerimisvalikud ja erinevad autentimismeetodid tagavad ZyWALL IPSec VPN Clientile parima ühilduvuse ZyWALLi ja teiste IPSec VPN-lüüsidega. ZyWALL IPSec VPN Client toetab kõiki ühenduse tüüpe, nagu sissehelistus, Ethernet, Wi-Fi ja 3G jne, ning mobiilikasutajatel on väga lihtne luua ühendusi igasugustest keskkondadest.

Lihtne juurutamine ja haldamine
Kuna konfiguratsiooni ja parameetreid saab salvestada kordumatu dubleeritava failina, on ZyWALL IPSec VPN Clientsi juurutamine sama lihtne kui faili kopeerimine. Lisaks saab VPN-i konfiguratsioonid ja turvaelemendid (sertifikaadid ja eeljagatud võti jne) salvestada USB-kettale, et eemaldada arvutist autentimisinfo. Administraatoritel on juurutus- ja turbevalikuid väga lihtne juhtida ja hallata.

Suure ulatusega paindlikkus
Nii võrguturbega seotud väikeettevõtetele kui ka kaugtööjõudu varustavatele suurettevõtetele on ZyWALL IPSec VPN-klient tõhus ja taskukohane lahendus igas mahus projektidele.Zyxel E-iCard ZyWALL IPSec VPN Client – 1 pakk. Tüüp: Võrguhaldus, Tarkvara tüüp: Kast. Ühilduvad operatsioonisüsteemid: Windows VISTA Windows XP Windows 2000

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles