Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Zhiyun Tech Smooth Q3 Combo Hand kaamera stabilisaator Hall

  • 134.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 45 €
Kaubamärgid Zhiyun Tech
Kauba ID: 1765650
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
SMOOTH-Q3
Valgustage loomiseks
Vaadake videot Põnevast kunstist ja arenenud intelligentsest suhtlusest juhituna kuulutab SMOOTH-Q3 klassika tagasitulekut, pakkudes nutikamat võttekogemust. SMOOTH-Q3 abil on nutitelefon kõik, mida vajate suurepäraste efektidega suurepärase kunstiteose tegemiseks.

Täiesti uus selgem nuppude paigutus, mis sobib paremini ühe käega kasutamisel. Kolmeteljeline struktuur üllatavalt stabiilse ja sujuva kaadri jaoks ¹. Klassikaline libisev disain võimaldab teil igal ajal pildistada ja pakkida, et te ei peaks jäädvustamist vajavatest tähtsatest hetkedest ilma jätma.

Sära igal viisil
Integreeritud pööratav puutetundliku nupuga täitevalgusti valgustab teid kõigist nurkadest kolme reguleeritava heledustasemega. Garantii, et olete säravam ees, taga või 180° ümberringi.

Made Smart & Easy järgimine
Püsi alati tähelepanu keskpunktis. Aktiveerige SmartFollow 3.0 rakenduse kaudu vaid ühe puudutusega.

Öelge žestidega juhtimisele jah
Kas teie käte jaoks on liiga palju käsitseda? Pildistamise alustamiseks kasutage vaid ühte liigutust, samal ajal kui saate olla sina ise igal ajal ja igal pool. Saadaval mitmes panoraamrežiimis*.

Instant Dolly Zoom
Kas soovite lisada lihtsaid, kuid meeldejäävaid efekte, mis teie videod silma paistavad? Hankige kohe Dolly Zoom ja looge rakenduses vaid mõne lihtsa sammuga kinematograafilisi lühifilme.

Suumi laiale. Ja laiem.
Sa väärid oma käes laiemat maailma. Pildistage seda ülilainurgaga oma suurte maastike või madalate nurkade jaoks.

Mitu "sina", mitu lõbu
Kloonige ennast, et näidata enda erinevaid külgi. MagicClone Pano abil saate nüüd teha mitu pilti ja paigutada need samale ekraanile.

Panoraam
Ükskõik, milliseid panoraamvõtteid soovite, SMOOTH-Q3 sai selle: maastikurežiim, portreerežiim, esi- ja tagakaamera, 180°, 240°, 3X3....

SMART Up Your Clips
Täiustage oma videoid hämmastavate mallide, muusika, eriefektide ja filtritega. SMARTiga saab igaüks olla videotöötlusproff.

Pildistage ja redigeerige ühes rakenduses
Kopeerige, pöörake tagasi, lisage kleebiseid, subtiitreid ja taustamuusikat. Lisage oma videotele vürtsi ja tehke meistriteoseid. Pildistage ja redigeerige ZY Camis kõike, mida soovite.

Voogesitage nagu meister
Üks rakendus kõigile platvormidele. Kasutage ZY Camis AILive'i, et saavutada näo jälgimine mitmel otseülekandeplatvormil. Näojälgimine on saadaval ka kaamerates, glamuuriefektide rakendustes ja lühivideorakendustes.Zhiyun Tech Smooth Q3 Combo. Tüüp: Käsikaamera stabilisaator, Toote värv: Hall, Pöörlemisnurk: 340°. Aku maht: 1300 mAh, Aku pinge: 7,4 V, Tööaeg: 7 h. Päritoluriik: Hiina. Kaal: 880 g, Laius: 182 mm, Sügavus: 243 mm. Kaasas kaablid: USB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles