Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ZHIBAI HL510 ionisatsioonikuivati (tumesinine)

  • 54.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.33 €
Kaubamärgid ZHIBAI
Kauba ID: 1457203
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse


ZHIBAI kaubamärk on osa Xiaomi ökosüsteemist.

Ioniseeriv föön ZHIBAI HL510

Nautige kiiret kuivamist ilma juukseid kahjustamata. Kuivati ZHIBAI HL510 hoiab stabiilset temperatuuri ja selle võimsus ulatub 1800 W-ni. See võimaldab valida 3 temperatuurirežiimi ja 2 puhumiskiiruse vahel. Samuti kasutab see ioontehnoloogiat, et kaitsta juukseid kuivuse eest ja jätta need siledaks. Komplekti kuulub ka magnetiline kontsentraator.

Jäta krässus juustega hüvasti

Kas teie juuksed on kuivad ja rabedad? Kas see muutub staatiliseks ja särisevaks ning raskesti kujundatavaks? ZHIBAI HL510-ga lahendate sellised probleemid! Seade pakub ionisatsioonitehnoloogiat, mis kaitseb juukseid kuivuse eest, niisutab neid, lisab läiget ja sulgeb küünenaha. Probleemid lokirulli ja staatikaga jäävad vaid ebameeldivaks mälestuseks! Nüüd saate hõlpsalt luua oma unistuste soengu.

Muljetavaldav jõud

Ära raiska aega oma juuste pikale ja tüütule kuivatamisele! ZHIBAI HL510 föönil on kuni 1800 W võimsus, mis tähendab muljetavaldavat jõudlust. Tänu sellele kuivavad isegi pikad ja paksud juuksed vaid mõne minutiga! Seade hoiab ka stabiilset temperatuuri – teil ei ole oht saada põletusi. Lisaks on föön varustatud spetsiaalse korpusega – ärge muretsege, et juuksed sinna kinni jäävad.

Palju võimalusi

Kohandage oma kuivati vastavalt oma vajadustele. HL510 pakub 3 kuumuse seadistust: kuum kiireks kuivamiseks, jahe lihtsamaks kujundamiseks ning vaheldumisi kuum ja külm, et vältida kuivamist, jättes juuksed niisutatuks ja läikivaks. Nii saate hõlpsalt luua hämmastava soengu! Samuti on 2 õhuvoolu taset – tugev ja nõrk. Kõik see muudab fööni ideaalseks erinevatele juuksetüüpidele.

Mugav

Kuivatit on äärmiselt lihtne kasutada ja see pakub kasutusmugavust. Mugavat seadete muutmist pakuvad spetsiaalsed nupud ning sisseehitatud indikaator võimaldab kiiresti kontrollida hetkel valitud režiimi. Seade istub hästi käes ja on väga kerge. Samuti on see suhteliselt väikese suurusega - selle saab hõlpsasti kohvrisse panna ja puhkusele kaasa võtta.

Jaotur kaasas

Komplekt sisaldab ka pöörlevat kontsentraatorit, mida saab kasutada sooja õhu suunamiseks valitud juukseossa. See võimaldab neil veelgi kiiremini kuivada, muutes stiilimise ja sirgendamise veelgi lihtsamaks. Magnetelemendid muudavad selle kuivati külge kinnitamise lihtsaks. Paljud funktsioonid muudavad HL510 suurepäraseks lahenduseks paljudeks rakendusteks – kodus, basseinis ja juuksuris.

Kasti

  • Föön
  • Rummu
  • Kasutusjuhend

Bränd JIBAI
Mudel HL510
Nimi Iooniline föön
Pinge 120V/230V
Õhu kiirus 2
Temperatuur 3
Vabanenud ioonide arv ≥2 miljonit/cm³
Pöörlemiskiirus 20000 pööret minutis
Sagedus 50/60 Hz
Võimsus 1800 W
Mõõtmed 128x78x220 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles