Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Zebra DS3678-ER pihuarvuti vöötkoodilugeja 1D / 2D laser must, roheline

Zebra DS3678-ER pihuarvuti vöötkoodilugeja 1D / 2D laser must, roheline
Laos
  • 844.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 281.66 €
Kaubamärgid Zebra
Kauba ID: 1773798
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
PEATAMATU JÕUDLUS LAIENDATALA 1D/2D VÖÖBEKOODI PÜVENDAMISEKS
Skannerite seeria Zebra 3600 Ultra-Rugged liikmena on praktiliselt hävimatud 1D/2D juhtmega DS3608-ER ja DS3678-ER juhtmeta skannerid valmis kasutamiseks maailma ühes raskeimas keskkonnas — laos. Need skannerid, mis on loodud jäädvustama mis tahes 1D või 2D vöötkoodi lähedalt kontakti lähedalt kuni 21,4 m kaugusele, pakuvad ülimat mitmekülgsust – töötajad saavad salvestada suuri valikukoode ja väikeseid koode lähikontakti juures sama lihtsalt kui kaubaalustel ja alustel olevaid vöötkoode. asukohakoodid oma laoriiulite ülaosas. Tõeliselt peatamatu jõudlus aitab teil viia läbilaskevõime, täpsuse ja klienditeeninduse uuele tasemele.

SUPER ESITUS
Saate skannimise ülima jõudluse – punkt. Teie töötajad saavad peaaegu igas olukorras skannida peaaegu iga 1D või 2D vöötkoodi kontakti lähedalt kuni 70 jala/21,4 m kaugusele, nii kiiresti kui võimalik päästikule vajutada. Isegi kui vöötkoodid on kaubaalusel kile all; kahjustatud, määrdunud või halvasti trükitud; valikuloendis; või teie kõrgeimal laoriiulil, pole probleemi – see intelligentne skanner saab kõigega hakkama.

ULTRATUGNE DISAIN
Lao- ja tootmistehase põrand on nii karm kui võimalik. Seetõttu lõime uue tootekategooria – ülitugeva skanneri. Need sügavkülmikuvalmidusega juhtmega ja juhtmeta mudelid on selles klassis ainsad skannerid, mis on tolmu-, pihustus- ja veekindlad IP67-ga ning IP65-tihendatud alusega täieliku vastupidava juhtmeta lahenduse jaoks.

VÕIMALIK JUHTIMINE
Meie tasuta tööstusharu parimate tööriistade abil ei saaks nende skannerite haldamine olla lihtsam. Saate kaugjuhtimisega konfigureerida ja täiendada oma skannereid, vormindada andmeid koheselt oma ärirakendustesse edastamiseks, jälgida juhtmeta mudelite akustatistikat ja palju muud. Zebra DS3678-ER. Tüüp: Pihuarvuti vöötkoodilugeja, Skänneri tüüp: 1D/2D, Anduri tüüp: Laser. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega ja traadita, Standardliidesed: RS-232, USB, Klaviatuuri kiil, Juhtmevaba leviala: 100 m. Toote värv: Must, Roheline, Rahvusvahelise kaitse (IP) kood: IP67, Kaitseomadused: Tolmukindel, Põrutuskindel, Veekindel. Toiteallika tüüp: Aku, Aku tehnoloogia: Liitium-Ion (Li-Ion), Aku maht: 3100 mAh. Kaal: 436 g, Laius: 142 mm, Sügavus: 76 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles