Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Xtorm 20 W Fuel Series Powerbank 10 000 mAh – sinakassinine

  • 64.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 21.66 €
Kaubamärgid Xtorm
Kauba ID: 1775389
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Sellel 10 000 mAh akupangal on kaks USB-C-porti ja üks USB-A-port. 20 W USB-C PD väljund sobib suurepäraselt igasuguste mobiilseadmete kiireks laadimiseks. Power Banki korpus on säästva tuleviku toetuseks enamasti valmistatud taaskasutatud plastist.

Selle FS5 Power Banki ilus kaasaegne, kuid rahustav värv sobib suurepäraselt Power Banki ainulaadse mustriga. Teeme sellest suurepärase valmistoote, mida saate endaga kaasa võtta, kuhu iganes lähete!

Võimas 10 000 mAh mahutavus
Aku ei saa enam kunagi tühjaks! Tugeva 10 000 mAh mahutavusega Xtorm Power Bank tagab, et teil on rohkem kui piisavalt energiat, et hoida oma seadmeid kogu päeva laetuna, olenemata sellest, kas olete maanteel, matkal või lihtsalt väljas. See on enam kui piisav, et nutitelefoni vähemalt 2 korda täis laadida!

Kiirlaadimine 20 W USB-C PD-ga
Sellel Power Bankil on kiire 20 W USB-C Power Delivery (PD) port, mis tagab iPhone'i ja Androidi nutitelefonide, tahvelarvutite ja muude ühilduvate seadmete kiire laadimise. Isegi Power Banki saab täielikult laadida vaid 3,5 tunniga!

Kolm porti maksimaalse mitmekülgsuse tagamiseks
Kas peate laadima mitut seadet korraga? Pole probleemi! Power Bankil on kolm porti, sealhulgas võimas 20 W USB-C PD port, samuti täiendav 18 W USB-C ja 18 W USB-A port. Nüüd saate laadida oma telefoni, tahvelarvutit ja sõbra seadet – kõike korraga.

Keskkonnateadlik disain
Valides oma Power Banki põhimaterjaliks GRS-sertifikaadiga taaskasutatud plasti, suudame materjalidele uue elu anda. Plasti eemaldamine prügilatest ja ookeanidest, mille lagunemiseks kuluks muidu sajandeid. Taaskasutatud plasti kasutamine ei too planeedile mitte ainult kasu, vaid säilitab ka kõrgeimad kvaliteedi- ja vastupidavusstandardid.

Lennukikindlus: reisige enesekindlalt!
See Power Bank vastab kõikidele lennufirmade ohutuseeskirjadele, mistõttu sobib see teie käsipagasile. Püsige pikkade lendude ja vahemaandumiste ajal ilma probleemideta pinge all.

Ohutus ennekõike
Power Bank on varustatud mitme täiustatud turvafunktsiooniga, et kaitsta teie ühendatud seadmeid ja ka Power Banki ennast. Sisseehitatud ülelaadimis-, lühise- ja termilise kaitse mehhanismid kaitsevad võimalike äparduste eest, võimaldades teil oma seadmeid muretult laadida.Xtorm 20W Fuel Series Powerbank 10 000 mAh – sinakassinine. Aku maht: 10000 mAh, Kiirlaadimise tehnoloogia: Quick Charge 3.0. USB-tüüpi A väljundpordid: 1, USB-tüüpi C-portide kogus: 2. Toote värv: sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles