Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Xparkle ABC01 autolaadija

Xparkle ABC01 autolaadija
Laos
  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid Xparkle
Kauba ID: 1457473
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Autolaadija Xparkle ABC01

Autoakud on ebausaldusväärsed. Andke endale meelerahu Xparkle ABC01 autoakulaadijaga, mis mitte ainult ei täienda teie auto jõuallika energiat, vaid parandab ka selle üldist tervist. See pakub laialdast ühilduvust ja turvafunktsioonide valikut, nii et võite olla kindel, et teie ja teie seadmed on ohutud.

Läbimõeldud disain

Laadija tuleb teile appi, kui teie auto aku üles ütleb. Sellel on selge liides mitme nupuga, mis võimaldavad käivitada valitud režiimi – näiteks automaatne 7-astmeline laadimisprotsess. ABC01 disain on nii kompaktne, et leiate sellele hõlpsasti oma autos koha.

Palju võimalusi

Seade ei toimi mitte ainult toiteallika lisandina. Sellel on 5 töörežiimi. Eriti tähelepanuväärne on režiim Battery Repair, mis võib parandada aku seisukorda ja pikendada selle kasutusiga. Võite kasutada ka AGM-režiimi – see on kasulik, kui ümbritseva õhu temperatuur on alla 5°C.

Lai ühilduvus

Laadija ühildub enamiku autode, maasturite, mootorrataste, veoautode, muruniidukite, ATV-de, paatide, jahtide ja muude pliiakusid kasutavate maismaa- või veesõidukite akudega. Käivitab automaatselt mis tahes ühilduva aku laadimisprotsessi.

Mitmed turvameetmed

Seadmel on mitmeid tehnoloogiaid, mis kaitsevad kasutajat ja seadmeid reaalajas. Sellel on kaitse kaare, alapinge, lühise, vastupidise polaarsuse, ülepinge, ülekuumenemise ja ülevoolu eest.

Direktor Säde
Mudel ABC01
Sissepääs 100-240V
Välju 12 V
Mõõtmed 170 x 65 x 37,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles