Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

XO S31 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid (valged)

XO S31 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid (valged)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid XO
Kauba ID: 1461104
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid XO S31 (valged)

XO juhtmega kõrvaklapid võimaldavad teil oma lemmiklugusid uuesti läbi elada. S31-l on 10 mm draiverid, mis tekitavad tunde, nagu oleksite kõikjal kontserdisaalis. Varustus tagab müra vähendamise ja töökindla ülekande ning ergonoomiline disain muudab selle kasutamise äärmiselt mugavaks. See ühildub seadmetega, mis on varustatud 3,5 mm pordiga.

Kõrge kvaliteediga heli

S31 disainimisel keskenduti ruumilise helikogemuse säilitamisele, nii et tunnete, et helid tulevad teile igast suunast. XO kõrvaklappidel on 10 mm draiverid, mis viivad teie muusikakogemuse järgmisele tasemele. Naudite selget heli, rikkalikke detaile ja sügavat võimsat bassi.

Vestlused probleemideta

Tänu S31 mürasummutusgarantiile saate teha katkestusteta telefonikõnesid isegi rahvarohketes kohtades nagu kaubanduskeskused ja rongijaamad. Kõrvaklappidel on ka mikrofon, mis salvestab täpselt sinu häält. Võite olla kindel, et ebavajalikud helid ei sega teie tähelepanu ja vestluskaaslane kuuleb teid alati.

Sisseehitatud kaugjuhtimispult

Mugava juhtimise tagab kõrvaklappide kaablisse ehitatud kaugjuhtimispult. Kasutage seda helitugevuse tõhusaks reguleerimiseks, taasesituse peatamiseks või jätkamiseks, järgmise loo esitamiseks ja sissetulevale kõnele vastamiseks või sellest keeldumiseks. Enam pole vaja oma nutitelefoni taskusse sirutada!

Kasutusmugavus

XO kõrvaklapid sobivad ideaalselt teie kõrvadesse, tekitamata ebamugavust. Nii saate kuulata oma lemmiklaule, vaadata filme ja helistada nii palju kui soovite!

Tootja XO
Mudel S31
Võimsus 10 MW
Andurid 10 mm
Takistus 16 oomi
Tundlikkus 92 ± 5 dB
Sagedus 20-10 000 Hz
Pistik 3,5 mm
Kaabli pikkus 1,2 m
Värv valge
Omadused
Bluetoothi versioon Mitte ühtegi
Tüüp kõrvapealsed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles