Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

XO L77 seinalaadija, USB-C (valge)

XO L77 seinalaadija, USB-C (valge)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid XO
Kauba ID: 1459168
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Laadija XO L77, USB-C

XO L77 laadija on mõeldud Apple'i seadmetele. See toetab PD-kiirlaadimist ja sellel on kuni 20 W võimsus. See on varustatud USB-C pordiga ja tagab ohutu kasutamise. Samal ajal on see äärmiselt kerge, kuid samas vastupidav.

Nautige kiiret laadimist

Ärge oodake liiga kaua, kuni teie seadmed on taas kasutamiseks valmis. L77 toetab PD-kiirlaadimisstandardit, mis tähendab, et õige kaabliga sidudes suudab see teie valitud seadmete voolu taastada kuni 2 korda kiiremini kui tavalised laadijad. Näiteks iPhone 11 laadimine 50%-ni võtab aega vaid umbes 30 minutit!

Kasutusohutus

L77 laadija mitte ainult ei lae teie seadme akut, vaid kaitseb seda ka kahjustuste eest. Pärast teatud koguse energia taastamist lülitub ta automaatselt üle hoidelaengule, mis aitab pikendada tema eluiga. Samuti on toode kaitstud muuhulgas ülepinge ja ülekuumenemise eest ning selle korpus on valmistatud vastupidavatest mittesüttivatest materjalidest.

Transport probleemideta

Tänu kvaliteetsete materjalide kasutamisele on laadija äärmiselt vastupidav, kuid kerge, kaaludes vaid umbes 40 g. Samuti on sellel kompaktne ja mugav disain, nii et saate selle hõlpsalt rahakotti või seljakotti libistada. Enam ei pea kodust lahkudes loobuma seadmete kiire laadimise võimalusest – võta L77 kaasa ja kasuta seda alati, kui seda vajad!

Kasti

  • Laadija
Bränd XO
Mudel L77
Värv Valge
Saadaolevad pordid 1x USB-C
Pistik Euroopa Liit
Sissepääs 110-240 VAC, 50/60 Hz, 0,5 A
Välju 5V/3A, 9V/2,2A, 12V/1,5A
Materjal ABS+PC
Kaal 40 g
Mõõtmed 77x43x27mm
Omadused
Korpuse mudel
Laadimisvõimsus (W) 20
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles