Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

XLR-kaabel UGREEN AV182 pistikupesa jaoks 3,5 mm AUX 1m (must)

XLR-kaabel UGREEN AV182 pistikupesa jaoks 3,5 mm AUX 1m (must)
Pole laos
  • 33.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.33 €
Kaubamärgid Ugreen
Kauba ID: 1456180
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

3,5 mm helikaabel XLR UGREEN AV182 külge

Professionaalne 3,5 mm kuni XLR helikaabel võimaldab ühendada mikrofoni paljude erinevate seadmetega. Kaabel on valmistatud kõrge puhtusastmega vasest ning tagab suurepärase helikvaliteeti ja usaldusväärse ühenduse ning lisakilbid aitavad häireid kõrvaldada. Tugev palmik muudab toote äärmiselt vastupidavaks.

Vapustav helikvaliteet

Mis teeb AV182 kaablist kõrgeima helitaseme? Vaskkaabel tagab stabiilse helisignaali edastuse ja alumiiniumist varjestus minimeerib häireid. Tänu sellele garanteerib toode kristallselge, loomuliku heli ning väldib ebameeldivaid praksuvaid või riivavaid helisid.

Viimistletud disainiga kindlad pistikud

Salvestage taskuhäälingusaateid vabalt ja ärge muretsege millegi pärast. Kaabli pistikud on loodud pakkuma kindlat ja usaldusväärset ühendust. Kui ühendate need valitud seadmetega, püsivad need stabiilselt paigal. Need ei tule lahti ega kuku välja, isegi kui liigutate või pöörate neid palju.

Lai ühilduvus – palju rakendusi

Kaablit iseloomustab lai ühilduvus, mis muudab selle ideaalseks paljude rakenduste jaoks. Selle abil saate ühendada oma mikrofoni paljude 3,5 mm portidega varustatud seadmetega, näiteks arvuti, võimendi, helimikseri või helikastiga. Salvestage taskuhäälingusaateid või YouTube'i õpetusi ilma probleemideta – UGREENiga võite olla kindel, et teie hääl salvestatakse ideaalselt.

Erakordne vastupidavus

Öelge hüvasti halva kvaliteediga kaablitega, mis purunevad juba mõnepäevase kasutamise järel. UGREEN AV182 üllatab teid oma vastupidavusega. Kullatud 3,5 mm pistik on ülimalt kahjustuskindel ning alumiiniumist ja tsingisulamitest valmistatud korpused tagavad pistikutele vajaliku kaitse. Lisaks muudab tugev punutis kaabli paindumis-, purunemis- või rebenemiskindlaks.

Tootja ROHELINE
Mudel AV182
Traat Puhas vask, kullatud ots
Ühendus A XLR
Ühendus B 3,5 mm AUX pesa
Kaabli läbimõõt 4,9 mm
Kaabli pikkus 1 m
Värv must
Omadused
Pikkus 1 m
Ühenduse tüüp AUX 3,5 mm - XLR
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles