Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Elektritõukeratas Xiaomi Scooter 4 Go 20 km/h Must, oranž

Elektritõukeratas Xiaomi Scooter 4 Go 20 km/h Must, oranž
Laos
  • 361.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 120.66 €
Kaubamärgid Xiaomi
Kauba ID: 1791168
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tugev värvikontrast stiil liikvel olles
Xiaomi Electric Scooter 4 Go uhkuseks on ainulaadne ümmargune lennuraja stiilis tekk ja pilkupüüdev rattarumm, millel on kontrastset värvi disain, mis annab erksust ja teie reisidele stiili.

Reisihaldur nutika rakenduse ühendusega
Kui linkite Xiaomi Electric Scooter 4 Go rakendusega Xiaomi Home/Mi Home, saate juurdepääsu mitmesugustele kasulikele funktsioonidele. Nende hulka kuulub võimalus vaadata järelejäänud läbisõitu ja järelejäänud elektrienergiat, kauglukustada roller ja uuendada selle püsivara. See on teie tõukerattahalduskeskus, mis aitab teil reisimisest maksimumi võtta.

Multifunktsionaalne armatuurlaud
Kuvage selgelt kiirust, järelejäänud võimsust ja sõiduki olekut

Ohutu, libisemiskindel disain
Mugav, keskkonnasõbralik TPE käepide

Pöidla gaasihoob
Intuitiivne töö, sujuv kiirendus

Integreeritud funktsiooninupp
Lülitage roller sisse ja välja, reguleerige sõidurežiime ja aktiveerige tuled vaid ühe vajutusega

Kolm sõidurežiimi võimaldavad kohaneda erinevate sõidustsenaariumidega
Xiaomi Electric Scooter 4 Go pakub sõitjatele kolme sõidurežiimi, mille vahel valida, võimaldades kohandatud ja optimeeritud võimsust, mille tulemuseks on mugavam ja nauditavam sõit erinevatel sõidustsenaariumidel.

Mugav sõit maksimaalse kiirusega 20 km/h
Erakordne sõidukogemus on teie käeulatuses.

Sõiduulatus kuni 18 km, mis muudab selle ideaalseks pendelrändeks ja vaba aja veetmiseks
18650 liitiumakul on silmapaistvad turvafunktsioonid, samas kui see sisaldab muljetavaldavat 165 Wh võimsust. Kahtlemata optimaalne valik oma igapäevaelu toiteks 5 km raadiuses.

Energiatagastussüsteem aitab teie teekonda pikendada
Sõidu ajal pidurdades või gaasipedaali vabastades saab pidurdamisel kaotatud energia tagasi saada, suurendades veelgi sõiduulatust.

Autotööstuse terasraam tagab suurema vastupidavuse ja on vastupidav deformatsioonile
SPFH590 terasest valmistatud raamil on alumiiniumsulamist raamidega võrreldes 120% suurem purunemiskindlus ja 75% suurem voolavuspiir. See on usaldusväärne ja vastupidav ning kokkupõrke korral ei saa seda kergesti kahjustada ega deformeeruda.

Topeltpidurdus tagab suurema sõiduohutuse
Esiratas kasutab elektrilist pidurdamist, tagaratas aga trummelpidurdust, mis võimaldab kohest pidurdusjõudu ja lühemat pidurdusteekonda.

Aku IPX6 pritsmekindlus
Sõitke südamerahuga, mis tuleneb sellest, et te ei karda pritsmete pärast.

Intelligentne akuhaldussüsteem (BMS)
Intelligentne akuhaldussüsteem (BMS) on loodud aku tööoleku pidevaks jälgimiseks, pakkudes kuut peamist intelligentset kaitsemeedet, sealhulgas ülelaadimise, tühjenemise, ülekuumenemise ja ülevoolukaitse. Need meetmed pikendavad rolleri aku tööiga ja tagavad ohutuse teie sõidu ajal.

Pilkupüüdev tagatuli
Kui valite suurema tagatule, saate parandada oma nähtavust teel ja tunda end pimedas sõites turvalisemalt. Kasutage Xiaomi Home/Mi Home rakenduse seadeid, et hoida tagatuli kogu aeg sees, tagades pimedal ajal muretu reisi.

Mitmesuunaline helkur
Nähtavuse parandamiseks ja ohutuse suurendamiseks öise reisi ajal on nii esi-, külg- kui ka tagatuli varustatud helkuritega.

Kergesti lahti võetav
Võtke rolleri vars lahti, järgides 4 sammu: avage kiirkinnitusklamber, vabastage klambrimutter, seejärel vajutage vedrunuppu ja tõstke vars üles.
44cm kõrgusega pärast lahtivõtmist võtab roller vähe ruumi, mis on mugav hoiustamiseks.Xiaomi Scooter 4 Go. Tüüp: Klassikaline roller, Maksimaalne kiirus: 20 km/h, Maksimaalne koorma kaal: 90 kg. Mootori võimsus: 250 W, Mootori maksimaalne võimsus: 450 W, Aku vool: 1 A. Laius: 420 mm, Sügavus: 1088 mm, Kõrgus: 1173 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles