Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Xiaomi POCO M6 Pro 16,9 cm (6,67 tolli) hübriid kahe SIM-kaardiga Android 13 4G USB Type-C 8 GB 256 GB 5000 mAh sinine

Xiaomi POCO M6 Pro 16,9 cm (6,67 tolli) hübriid kahe SIM-kaardiga Android 13 4G USB Type-C 8 GB 256 GB 5000 mAh sinine
Pole laos
  • 266.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 89 €
Kaubamärgid Xiaomi
Kauba ID: 1876797
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
6,67" Flow AMOLED
Üliõhukesed raamid pakuvad kaasahaaravat vaatamiskogemust

POCO M-seeria kasutab esimest korda lipulaeva tasemel Flow AMOLED-ekraani, et pakkuda teile üliõhukeste raamidega laiemat vaadet. Erksate värvide, selgete piltide, kahe kõlari ja Dolby Atmose abil saate nautida kaasahaaravat audiovisuaalset kogemust.

120Hz värskendussagedus
Sujuv ja energiasäästlik

Tundke iga kerimist, pühkimis- ja koputust sujuvamalt nagu ei kunagi varem tänu 120 Hz värskendussagedusele*, mida esmakordselt toetab POCO M seeria. Sobiva värskendussageduse saab automaatselt valida selle põhjal, mida teete, et tagada suurepärane tasakaal sujuva töö ja energiatõhususe vahel.

2160 Hz kiirpuute diskreetimissagedus
16x ülieraldusvõimega puutetundlik

Naudi tundlikumat ja täpsemat mängu ning lase sellel oma võite toita valdkonna juhtiva 2160 Hz kiirpuute diskreetimissagedusega* ja 16-kordse ülieraldusvõimega puutetundlikkusega. Vesi ei saa teie mängujõudlust mõjutada tänu meie märjale puuteekraanile, mis tagab tundliku puutejuhtimise isegi vihmapiiskade vastu.

1920Hz PWM hämardus
Kerge silmadele

Kõrgema sagedusega PWM-hämardamine vähendab ekraani virvenduse ohtu, tagades samal ajal pildikvaliteedi, nii et teie silmad tunnevad end vähem pingutatuna isegi nutitelefoni öösel või pimedas keskkonnas kasutades.

Kolmekordne TÜV Rheinlandi sertifikaat
Tsirkadiaanisõbralik ekraan silmade paremaks kaitseks

Kolmekordse TÜV Rheinlandi sertifikaadiga saate nautida madalat sinist valgust ja värelusevaba vaatamiskogemust ilma visuaalset väsimust tundmata. Sertifitseeritud ööpäevane sõbralik ekraan aitab vähendada silmade pinget, reguleerides värvitemperatuuri vastavalt kasutatavale rakendusele ning päikesetõusu ja -loojangu ajale. Ekraan aitab isegi vähendada valguse mõju melatoniini sekretsioonile ja parandada unekvaliteeti.

Ekraanisisene sõrmejäljeandur
Piirake oma avamiskogemust

Nautige kiiret avamist POCO M-seeria esimese ekraanisisese sõrmejäljeanduriga ja vähem ärritust silmadele vähese valgusega tingimustes.

67W turbolaadimine
Nutikas laadimismootor

POCO M-seeria esimene hämmastav 67 W turbolaadimine aitab suurendada tootlikkuse efektiivsust ja vajaduse korral kiiret laadimist. Nutikas laadimismootor tagab aku pikaealisuse ja suurendab laadimiskiirust madalal akutasemel, et leevendada teie ärevust.

5000 mAh* suur aku

64 MP
AI kolmekordne kaamera

Jäädvustage hetk 64MP AI kolmekordse kaamerasüsteemiga! POCO M-seeria esimene OIS aitab stabiilset ja selget pildistamist igal kellaajal. Olge oma 2x režiimis fotokvaliteedis kindel tänu sensorisisese suumitehnoloogiale, mis tagab teile palju teravama pildikvaliteedi kui tavaline digitaalne suum, mis ületab ootusi.

Filmikaamera ja loodusfilter võivad piiramatu lõbu ja loovusega täiustada teie fotograafia ajatut ja kunstilist võlu.

Stabiilne ja selge pildistamine OIS-iga
Jäädvustage hetk

Peenemad detailid teie käeulatuses
POCO M-seeria esimene OIS (optiline pildistabilisaator) tagab stabiilse ja selge fotograafia, millel on erksad detailid ja vähem hägusust.

OIS ja EIS topeltstabiliseerimise tehnoloogia
Alustage oma Vloggeri teekonda sellest stabiilsest videost
Sujuvate ja ühtlaste efektidega videote pildistamine, eriti liikumistingimustes, kasutades OIS-i ja EIS-i topeltstabiliseerimistehnoloogiat.

Selged kaadrid, päeval või öösel
Säilitage rohkem üksikasju ja esitage hämaras pildis teravam pilt.

64MP üliselge režiim
Nautige rohkem üksikasju

Sensorisisene suum
Kadudeta suum
Jäädvustage palju teravamaid pilte kui tavaline digitaalne suum, mis ületab ootused.

118° ülilainurk
Avage laiendatud silmaring

16MP selfie kaamera
väljenda ennast

Filmikaamera
Muutke oma elu filmiks

Vanast filmikaamerast ja kohandatud filmikaadritest inspireeritud uhiuus filmikaamera toob teieni 5 uut filmifiltrit ja 3 filmikaadrit, lisades pildistamisele naudingut ja loovust.

POCO pildimootor
Võimas AI algoritmide keskus

Põhjalik refaktorkaamera arhitektuur ning riist- ja tarkvara integreerimine, et luua uus POCO pildimootor, mis tagab kaamera hämmastava jõudluse nagu ei kunagi varem.

Optiline fusioon
Parandage pildikvaliteeti ruumi, valguse ja varju optilise liitmise teel

Kiirendav mootor
Maksimeerige oluliselt pildistamise sujuvust.

Biooniline tajumine
Piltide optimeerimine erinevate stsenaariumide jaoks, mida toetab AI

Ecosphere mootor
Toetab laias valikus kolmanda osapoole rakendusi veelgi rohkem loovust

Värviline mootor
Elutruu värvide jäädvustamine pole kunagi olnud täpsem

Võimas Helio G99-Ultra
TSMC 6nm protsessor

See erakordne kiibistik tagab ideaalse tasakaalu jõulise jõudluse ja energiatõhususe vahel POCO M-seeria kõige arenenuma 6 nm protsessoriga, pakkudes teile sujuvat ja sujuvat kogemust erinevalt teistest.

Suur 12 GB + 512 GB seadistus
Suurendage allalaadimiste arvu ja minimeerige kustutamisi

Kiire seadistus koos LPDDR4X ja UFS 2.2-ga, täiuslik kombinatsioon sujuvamaks multitegumtööks ja suuremaks salvestusruumiks POCO M-seeria esimese 12 GB+512 GB seadistuse abil.

Mälulaiendus 3.0
Kuni 24 GB muutmälu koos 12 GB laiendatud mäluga muudab kasutuskogemuse kiiremaks ja sujuvamaks.

Kerge, õhuke ja klanitud
Hämmastavalt stiilne

Saate õhema ja kergema korpusega mugavama käepideme ning naudi lihtsustatud ja õrna stiili, mille tagakaanel on poolitatud disain.Xiaomi POCO M6 Pro. Ekraani diagonaal: 16,9 cm (6,67"), Ekraani eraldusvõime: 2400 x 1080 pikslit. Protsessori perekond: MediaTek, Protsessori mudel: Helio G99 Ultra. RAM-i maht: 8 GB, RAM-i tüüp: LPDDR4X, Sisemälu maht: 256 GB. Tagakaamera eraldusvõime (numbriline): 64 MP, Tagakaamera tüüp: Kolmekordne SIM-kaart Paigaldatud operatsioonisüsteem: Android 13. Aku maht: 5000 mAh Kaal: 179 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles