Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Xiaomi A27i arvutimonitor 68,6 cm (27 tolli) 1920 x 1080 pikslit Full HD LCD must

Xiaomi A27i arvutimonitor 68,6 cm (27 tolli) 1920 x 1080 pikslit Full HD LCD must
Pole laos
  • 142.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 47.66 €
Kaubamärgid Xiaomi
Kauba ID: 1895308
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
FHD eraldusvõime
Selge ja loomulik pildikvaliteet

178° vaatenurga ja 1920 × 1080 eraldusvõimega IPS-kõva ekraan tagab kõrglahutusega pildikvaliteedi ja erksa vaatamiskogemuse, olenemata sellest, kas vaatate tabeleid ja dokumente või videoid.

16,7 miljonit värvi erksate ja loomulike piltide jaoks
16,7 miljonit värvi, kuni 8-bitine* kõrge värvisügavus ja 99% sRGB värvigamma loovad kvaliteetseid erksaid pilte ning loomulikumaid ja eredamaid fotosid ja videoid.

ΔE<2* ekraani kalibreerimine
Taastage täpselt tõelised värvid

Iga Xiaomi Monitor A27i on enne tehasest lahkumist rangelt kontrollitud värvide õige kalibreerimise osas, mis vähendab tõhusalt ekraani värviprobleeme. Professionaalne väljapanek neile, kellel on professionaalsed nõudmised!

100Hz kõrge värskendussagedus
Ülimalt sujuv töökogemus

Kuni 100 Hz värskendussagedusega saab see tõhusalt vähendada viivitust ja külmumist veebilehtede ja tabelite sirvimisel, mitte ainult ei paranda töö efektiivsust, vaid pakub ka parema dünaamilise pildi kuvamise igapäevaseks meelelahutuseks. Jätke kummituste ja mahajäämusega hüvasti ning nautige oma tööd ja meelelahutust rohkem.

Mugav madal sinine valgus
Puhasta ja kaitse oma silmi

TÜV madala sinise valguse sertifikaadiga suudab madala sinise valguse režiim filtreerida lühilainelist sinist valgust, tagades mugavuse ka pärast pikki töötunde.
Alalisvoolu hämardamine võib tõhusalt vähendada ekraani virvendust, et kaitsta teie silmi veelgi.

Kitsad raamid kolmel küljel
Suurendage keelekümblust mitme monitoriga

Ainulaadne kitsas raami disain kolmel küljel parandab oluliselt vaatenurki ja pakub täiustatud ja kaasahaaravamat kogemust.
Mitme kuvari koos kasutamisel on vaatamiskogemus veelgi muljetavaldavam.

Täiustatud pordid
Suurem efektiivsus

Mitu sisseehitatud porti, sealhulgas äsja täiendatud HDMI 2.0 port ja DisplayPort 1.4 port, võimaldavad teil rahuldada mitmesuguseid väliseid vajadusi. Kiirem ja stabiilsem ekraanisignaali edastamine aitab parandada kontori efektiivsust!Xiaomi A27i. Ekraani diagonaal: 68,6 cm (27"), Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit, HD tüüp: Full HD, Ekraani tehnoloogia: LCD, Reaktsiooniaeg: 6 ms, Natiivne kuvasuhe: 16:9, Vaatenurk, horisontaalne: 178° , Vaatenurk, vertikaalne: 178° Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles