Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Xerox C230 A4 22ppm juhtmevaba dupleksprinter PS3 PCL5e6 2 salve Kokku 251 lehte

  • 287.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 96 €
Kaubamärgid Xerox
Kauba ID: 1771285
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tutvuge Xerox® C230 värviprinteriga ja Xerox® C235 värvilise multifunktsionaalse printeriga

Töö tulevik nõuab töökindlaid, turvalisi ja hõlpsasti kasutatavaid printereid, eriti väikeste ja keskmise suurusega ettevõtete (SMB) ja kaugtöötajate jaoks, kes vajavad tehnoloogiat, mis töötab sama kõvasti kui nemad. Lõppude lõpuks peaksid tootlikkuse toetamiseks mõeldud seadmed lisama mugavust, mitte keerukust.

Xerox® C230 värviprinter ja C235 värviline multifunktsionaalne printer (MFP), mis sobivad ideaalselt väikestele töörühmadele, kodukontoritele ja kitsastele kohtadele, pakuvad võrratut töökindlust, jõudlust ja ökonoomsust ilma pika ja keerulise seadistamiseta.

SEADISTAMINE ON NÄPP
Automaatne draiveri installimine Xerox® Smart Start Installeri abil saate ilma IT-abita käivituda. Paar lihtsa Wi-Fi installiga, et luua kiireks seadistamiseks ühendus oma kodu või ettevõtte võrguga.

TERE, VÄRV
Täiustage oma igapäevast suhtlust erksate värvidega, mis muudab andmed hõlpsamini visualiseeritavaks, juhib tähelepanu põhidetailidele ja lisab väärtust.

VAIKNE, KOMPAKTNE TÖÖHOBU
Vähem ruumi, vähem müra ja suurem jõudlus kõrge eraldusvõimega väljundi ja suure printimiskiirusega, mis hoiab sammu teie töövooga. Värvilise multifunktsionaalse printeri C235 skannimisfunktsioon muudab dokumentide digiteerimise kiireks ja lihtsaks.

PRIndi KUIDAS MEELDIB
Sisseehitatud WiFi-ühendus ja mobiilivalmidusega funktsioonid, nagu Apple AirPrint, Mopria ja Wi-Fi Direct®, annavad teile paindlikkuse printida juhtmevabalt ja turvaliselt mobiilseadmetest, sülearvutitest, Chromebookidest või lauaarvutitest.

INTUITIVNE INTELLIGENTS
Xerox®-i prindidraiverid ja rakendus Xerox® Print & Scan Experience pakuvad lihtsat juurdepääsu teie printeri printimis- ja skannimisfunktsioonidele otse sülearvutist või lauaarvutist. Säästke aega ühe puudutusega mugavusega, mis võimaldab konfigureerida prindisätteid ja seadistada tavalised prinditööd ühe klõpsuga. Samamoodi pole keerulised skannimistoimingud, nagu piltide automaatne sirgendamine, automaatne kärpimine ja kviitungite skannimine, olnud kunagi lihtsamad või kiiremad.

TURVALISUS TEHTUD LIHTSAKS
Põhjalikud turvafunktsioonid kaitsevad kasvavate ja üha keerukamate küberohtude eest, tagades juurdepääsu ja kaitstes tundlikke andmeid ja dokumente.

ROHKEM KASUTUSAEGA, VÄHEMAD KULUD, VÄHEM JÄÄTMEID
C230 värviprinter ja C235 värviline multifunktsionaalne printer, mis on loodud igapäevaseks töökindluseks, tagavad säästlikud jooksvad kulud standardsete või suure toonerite valikuga.

EPEAT sertifikaadi saavutamine tähendab, et need tooted vastavad laiaulatuslikele disaini, tootmise, energiakasutuse ja ringlussevõtu kriteeriumidele. Ja meie Green World Alliance'i programm pakub probleemivaba toonerikassettide ringlussevõttu.Xerox C230 A4 22 ppm juhtmevaba dupleksprinter PS3 PCL5e6 2 salve Kokku 251 lehte. Trükitehnoloogia: Laser, Värv. Prindikassettide arv: 4, Maksimaalne töötsükkel: 30000 lehekülge kuus. Maksimaalne eraldusvõime: 600 x 600 DPI. Maksimaalne ISO A-seeria paberiformaat: A4. Prindikiirus (must, tavakvaliteet, A4/US Letter): 22 lk/min, kahepoolne printimine. Ekraan: LCD. Wi-Fi. Toote värv: sinine, valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles