Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Xerox B310 A4 40 lk/min juhtmevaba dupleksprinter PS3 PCL5e / 6 2 salve Kokku 350 lehte

  • 287.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 96 €
Kaubamärgid Xerox
Kauba ID: 1770482
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Väikeste ja keskmise suurusega ettevõtete (VKEde) ja kaugtöötajate jaoks nõuab uus tööviis paremat printimisviisi.Tutvustame Xerox®B310 printerit – kiiret ja kompaktset must-valget tööhobust, mis sobib ideaalselt kõhnadele ja hõivatud inimestele töörühmad, kodukontorid ja kitsad ruumid. Kohe karbist välja võttes töövalmis B310 pakub lihtsust ja kindlat töökindlust, mida on vaja rohkemate ja kiiremate tegemiseks.

MOBIIL VALMIS
Printige turvaliselt oma lemmikmobiilseadmetest Apple AirPrinti, Mopria, Chromebooki printimise, Wi-Fi ja Wi-Fi Direct® abil. See pakub liikvel olles printimiseks vajalikku juhtmevaba paindlikkust.

SEADISTAMINE ON SIIS
Veetke rohkem aega printimisele ja vähem aega seadistamisele, kasutades tarkvara Xerox® Smart Start. Ühendage oma kodu või ettevõtte WiFi-ga vaid mõne minutiga. Parim osa? IT-tuge pole vaja.

ÜHE PUUDUTUSE LIHTSUS
Xerox®-i prindidraiverid ja rakendus Xerox® Print & Scan Experience pakuvad mugavat juurdepääsu printeri eelseadistustele ja printimisfunktsioonidele sülearvuti või lauaarvuti kaudu. Seadistage printeri sätted ühe klõpsuga ja konfigureerige lihtsalt oma B310 oma maitse järgi.

TURVALISUS LÕPUNI
Täiustatud turvafunktsioonid pakuvad igakülgset kaitset üha keerukamate küberohtude eest, tagades juurdepääsu ja hoides tundlikke andmeid ja dokumente turvaliselt.

VÄIKE, VAIKNE JA VÕIMAS
Suur jõudlus on pakitud kompaktsesse raami, mis on piisavalt väike, et mahutada sinna, kus seda vajate. Ülivaikne töö ja kiire printimiskiirus minimeerivad teie töövoo katkestused.

PÄEV SISSE, PÄEV VÄLJA TÖÖKINDLUS
Säästke rohkem ja tehke rohkem madalamate jooksvate kulude, vähema hoolduse ja ületamatu töökindlusega. Parandage oma ökojalajälge lihtsa kassettide ringlussevõtuga meie Green World Alliance'i programmi kaudu. Xerox B310 A4 40 lk/min traadita dupleksprinter PS3 PCL5e/6 2 salve Kokku 350 lehte. Trükitehnoloogia: Laser. Prindikassettide arv: 1, Maksimaalne töötsükkel: 80000 lehekülge kuus. Maksimaalne eraldusvõime: 2400 x 2400 DPI. Maksimaalne ISO A-seeria paberiformaat: A4. Prindikiirus (must, tavaline kvaliteet, A4/US Letter): 40 lk/min, kahepoolne printimine. Wi-Fi. Toote värv: sinine, valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles