Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Xerox B225 A4 34 lk/min juhtmevaba kahepoolne kopeerimine/printimine/skannimine PS3 PCL5e / 6 ADF 2 salve Kokku 251 lehte

  • 239.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 80 €
Kaubamärgid Xerox
Kauba ID: 1770475
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Xeroxis mõistame, et väikeettevõtetel ja kaugtöölistel on suured vajadused. Kuna töökeskkond muutub radikaalselt, vajavad inimesed mitmekülgseid seadmeid, mis seavad esikohale kasutusmugavuse ja suurema tootlikkuse. Lihtsustage Xerox® B230 printeri ja B225/B235 multifunktsionaalse printeriga töötamist. Need printerid, mis sobivad ideaalselt kaugtööruumide, kodukontorite ja väikeste ja keskmise suurusega ettevõtete jaoks, on uskumatult hõlpsasti seadistatavad. Need on piisavalt kompaktsed, et sobituda väikestesse meeskondadesse ja kitsastesse kohtadesse, pakkudes samas probleemivaba printimiskogemust, mis on usaldusväärne ja turvaline.

KIIRE SEADISTAMINE ILMA VAIDUKATA.
Tarkvara Xerox® Smart Start aitab teil alustada tööd automaatse installiga, mis ei vaja IT-abi. Lihtne Wi-Fi seadistamine võimaldab teil ka hõlpsalt tööle naasta.

SINU VAIKNE STAARESINEJA
Häireteta tööruum on teie käeulatuses. Vaiksete printeritega, mis teevad rohkem, saate kvaliteetseid väljaprinte kiirusel, mis sobib teie tempoga. Skannige, printige ja kopeerige minimaalsete katkestustega.

KIIRE PRINTIMINE TEIE SÄRPUJÄRAST
Avastage tõeline mobiilsus turvalise ja juhtmevaba printimisega. Sisseehitatud WiFi-ühenduse ja funktsioonidega, nagu Apple AirPrint, Mopria ja Wi-Fi Direct®, saate hõlpsalt printida mobiilseadmetest, sülearvutitest, tahvelarvutitest, Chromebookidest või lauaarvutitest.

TOOTLIKKUS ÜHE KLIKIGA
Aeg on teie poolel tänu Xerox®-i prindidraiverite ja Xerox®-i printimis- ja skannimiskogemuse rakendusele. Saate oma sülearvutist või lauaarvutist kiire juurdepääsu printeri funktsioonidele ja eelseadetele – kõike seda ühe klõpsuga. Muutke skannimine imelihtsaks selliste funktsioonidega nagu automaatne sirgendamine, piltide automaatne kärpimine ja kviitungite skannimine.

VÄRSKENDAVALT LIHTNE. RAHUSTAVALT TURVALINE.
Kaitske oma ettevõtteid üha keerukamate küberohtude eest. Täiustatud turvafunktsioonid aitavad kaitsta juurdepääsu, kaitstes samal ajal teie tundlikke andmeid ja dokumente.

MINIMAALSE KESKKONNAMÕJUGA MADALAD KASUTUSKULUD
Keskenduge oma töö tegemisele töökindla, vähese hooldusega ja kulutõhusa printeriga. Suure tootlikkusega kassett tagab madalamad jooksvad kulud, samas kui meie Green World Alliance'i taaskasutusprogramm aitab teil vähendada mõju keskkonnale.Xerox B225 A4 34 lk/min juhtmevaba kahepoolne kopeerimine/printimine/skannimine PS3 PCL5e/6 ADF 2 salve Kokku 251 lehte. Trükitehnoloogia: Laser, Trükkimine: Monoprintimine, Maksimaalne eraldusvõime: 1200 x 1200 DPI. Kopeerimine: Monokopeerimine, Maksimaalne kopeerimise eraldusvõime: 600 x 600 DPI. Skannimine: Värviline skaneerimine, Optilise skaneerimise eraldusvõime: 1200 x 1200 DPI. Kahepoolsed funktsioonid: kopeerimine, printimine. Maksimaalne ISO A-seeria paberiformaat: A4. Wi-Fi. Otsetrükk. Toote värv: sinine, valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles