Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Wolnowar Techwood TMJ-450

Wolnowar Techwood TMJ-450
Laos
  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Techwood
Kauba ID: 1463217
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mahutavus 4,5 liitrit – küpseta kogu perele!

Kas unistate mugavast ja maitsvast toidu valmistamisest kogu perele? Techwood TMJ-450, ainulaadne 4,5-liitrine multikeetja, teeb teie kulinaarsed unistused teoks! Tänapäeval muutub oma lähedastele maitsvate toitude valmistamine lapsemänguks. Te ei pea enam muretsema poti mahu või köögis lisatöö pärast. Tänu multikeetja Techwood TMJ-450 tohutule võimsusele saate hõlpsalt valmistada maitsvaid roogasid terveks nädalaks. Valmistage tervislikke hautisi, maitsvaid suppe või mahlaseid liharoogasid – kõike seda lihtsalt ja ühel pannil!

Techwood/TMJ-450/1

Uuenduslik tehnoloogia paremate küpsetustulemuste saavutamiseks

Techwood TMJ-450 ei tähenda ainult jõudlust, vaid ka täiustatud tehnoloogiat, mis tagab teie roogadele täiusliku maitse ja tekstuuri. Tänu jahutavatele terasseintele säilitate optimaalse küpsetustemperatuuri, mis tagab ühtlase soojusjaotuse. Lisaks on aeglasel pliidil neli termostaadi seadistust, mis ulatuvad peatamisest kuni sooja hoidmiseni, mis muudab temperatuuri kontrollimise ja reguleerimise teie konkreetse roa järgi lihtsaks. Avastage Techwood TMJ-450 abil toiduvalmistamise uus mõõde ja nautige suurepärast maitset nagu ei kunagi varem!

Techwood/TMJ-450/2

Mugavus ja ohutus kõrgeimal tasemel

Techwood TMJ-450 pole mitte ainult suurepärane pliit, vaid seda on ka ohutu ja lihtne kasutada. Varustatud vastupidava keraamilise potiga, mida saab pärast kasutamist kergesti eemaldada ja puhastada. Klaaskaas kaitseb multikookeri sisemust, võimaldades kontrollida toiduvalmistamise protsessi kaant avamata. Lisaks on multikooker varustatud libisemiskindlate jalgade ja käepidemetega, et tagada stabiilsus ja ohutus kasutamise ajal. Meil on hea meel tutvustada Techwood TMJ-450 - uuenduslikku, turvalist ja elegantset multikeetjat, mis muudab toiduvalmistamise lihtsamaks, muudab toidu veelgi maitsvamaks ja tervislikumaks!

Techwood/TMJ-450/3

Bränd. Techwood
Mudel TMJ-450
Mahutavus 4,5 liitrit
Toiteallikas: 230 V ~/50 Hz
Lisafunktsioonid Roostevabast terasest külmseinad
4 termostaadi asendit
Eemaldatav keraamiline kuumakindel pott.
Turvaklaasi kate
Libisemiskindlad jalad ja paak
Isoleeritud käepidemed ja kaane käepide.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles