Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Withings BODY SCAN Square Must Elektrooniline isiklik kaal

Withings BODY SCAN Square Must Elektrooniline isiklik kaal
Pole laos
  • 382.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 127.66 €
Kaubamärgid Withings
Kauba ID: 1761383
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ühendatud tervisejaam

Haarake oma tervisega hakkama.

Segmendiline keha koostis
Käepidemesse integreeritud täiustatud andurid suudavad skaneerida torsot, käsi ja jalgu, et anda keha koostisest ja üldisest vormist täpne pilt.

Segmendiline kehakoostis võimaldab tuvastada, kaardistada ja aja jooksul jälgida väikseimaid muutusi keha koostises.

Body Scan kasutab mitmesageduslikku bioelektrilise impedantsi analüüsi (BIA), et mõõta keha koostist ülitäpselt, eristades eraldi iga kehaosa, sealhulgas kehatüve, käed ja jalad, et paljastada rohkem lokaliseeritud rasva leidu ja tuvastada tõhusalt võimalikke lihaste tasakaalustamatusi.

Esitatud mõõdikud hõlmavad rasva- ja lihasmassi igas erinevas kehaosas.

Ühendage oma südamega

Kardiovaskulaarse tervise hindamine
Saate südame tervisest selgema pildi, mõõtes kiirust, millega südame poolt tekitatud lained liiguvad mööda artereid.

Madal pulsslaine kiirus näitab paremat südame tervist: õige toitumise ja treeninguga saate seda vähendada ja südame-veresoonkonna tervist parandada. Need elustiili muutused on tehtud lihtsamaks, kuna need on esitatud meie harjumuste kujundamise moodulites.

Withings suudab hinnata ka arterite vanust, et anda südame tervisest selgem pilt ja aidata tuvastada märke veresoonkonnahaiguste suurenenud riskist hilisemas elus.

Elektrokardiogramm, mis aitab tuvastada AFib
Igal kaalumisel saab Body Scan salvestada 6-lülitusega elektrokardiogrammi, mis on sageli haiglas tehtav test, mis näitab teie südame elektrilist aktiivsust.

Regulaarsete EKG-de tegemisega suurendate tõenäosust registreerida ja avastada kodade virvendusarütmia (AFib) sümptomeid, mis on levinud arütmia vorm, mis võib põhjustada tõsiseid südamega seotud tüsistusi, kui seda ei diagnoosita.

Südame funktsiooni mõistmine võib vajada eksperdi abi. Saate meie rakenduse abil hõlpsalt jagada oma arstiga kõiki oma 6-lülitusega EKG tulemusi. Kui teil ei ole tulemuste ülevaatamiseks arsti, pakume meie kardioloogiameeskonna kaudu integreeritud EKG-ülevaatust.
* Withingsi EKG-monitori kaudu on saadaval kehaskaneerimisel

Närvide jälgimine parema tervise tagamiseks
Jälgige närvide tervist, et aidata tuvastada autonoomset perifeerset neuropaatiat, mis on teadaolevalt üks diabeedi pikaajalisi tüsistusi.*

Närvi tervise regulaarne jälgimine on ennetav samm selle säilitamiseks või parandamiseks, kuna see võib aidata vältida tüsistusi, mis on seotud tavaliste krooniliste haigustega. Närvi tervise skooriga on Body Scan esimene nutikas kaal, mis suudab hinnata närvide tervist. See teeb seda, stimuleerides teie jalgade higinäärmeid tuvastamatu elektrivooluga.

Närvi tervise skoor võib aidata tuvastada autonoomse perifeerse neuropaatia märke, mis on üks teadaolevatest pikaajalistest diabeedi tüsistustest. Võime jälgida närvide tervise muutusi aja jooksul võib aidata tuvastada mustreid või käivitajaid, mis võivad kaasa aidata mis tahes närviga seotud probleemidele, andes igaühele võimaluse kohandada elustiili või ravi vastavalt vajadusele, et vähendada suurte tüsistuste, nagu haavandid või haavandid, riski. amputatsioonid.

*Feldman EL, Callaghan BC, Pop-Busui R, Zochodne DW, Wright DE, Bennett DL, Bril V, Russell JW, Viswanathan V. Diabeetiline neuropaatia. Nat Rev Dis krundid. 2019, 13. juuni;5(1):42. doi: 10.1038/s41572-019-0097-9. PMID: 31197183; PMCID: PMC7096070.

Täiustage iga päev
Käitumisteadusel põhinev Withings+ on täiustatud rakendusesisene tervisekogemus, mis aitab igaühel luua rutiine, mis pakuvad positiivset tagasisidet.

MÕÕDA
Tea, kust alustada
Olge juhised, et luua püsiv mõõtmisrutiin ja saada oma tervisele terviklik lähenemine oma mõõdikute süvaanalüüsiga. Peagi tulemas: võimalus anda oma andmetele kontekst toidu, sümptomite või une logimise teel.

TEGUTSEMINE
Ole volitatud
Iga päev lisanduvad paremad valikud. Täiustage oma igapäevast rutiini ja looge harjumusi eksklusiivse 6-nädalase harjumuse kujundajate raamatukoguga, mis keskendub tegevusele, unele või toitumisele.

PARANDADA
Vaadake edusamme
Lisaks mõõdikutele saate teavet korrelatsioonitoimingute kohta, et teaksite, kuhu oma jõupingutusi teha, hankige iganädalasi aruandeid, et näha oma arengut ja saada igakuiseid aruandeid, et oma tervist põhjalikult uurida ja vajadusel oma arstiga jagada.

KORDA
Motivatsioon lukustamata
Iga verstapost väärib tähistamist. Alates pidevast mõõtmisrutiinist kuni aeglaselt suurenenud aktiivsuseni ja saavutatud meetriliste eesmärkideni – püsige motiveeritud, kogudes eksklusiivseid märke.Withings BODY SCAN. Tüüp: Elektrooniline isiklik kaal, Maksimaalne kandevõime: 200 kg, Täpsus: 50 g. Ekraan: LCD, Ekraani diagonaal: 8,13 cm (3,2"). Toiteallika tüüp: Aku, Akutehnoloogia: Liitium-Ion (Li-Ion), Aku eluiga: 1 aasta(t). USB-pistiku tüüp: USB Type-C, Wi-Fi standardid: 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Turvaalgoritmid: WEP, WPA, WPA2. Laius: 327 mm, Sügavus: 327 mm, Kõrgus: 18 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles