Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Withings Body Comp Square White Elektrooniline isiklik kaal

Withings Body Comp Square White Elektrooniline isiklik kaal
Laos
  • 194.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 65 €
Kaubamärgid Withings
Kauba ID: 1761385
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tipptasemel kehanäitajad ja tervislikud harjumused
Body Compi nutikaal töötab koos Withings+ programmidega, et suurendada andmete võimsust ja parandada tervist – lõplikult.

LÄBIMURDE TEHNOLOOGIA
Uued ja täiustatud biomarkerid

Täiendavad andurid ja patenteeritud tehnoloogia võimaldavad Body Compil edastada uusi andmeid ja täpsemaid mõõtmisi, et anda teie kehast sügavam arusaam.

KAASAD+
Teenused vabastavad andmete võimsuse.

Withings+ on täiustatud rakendusesisene kasutuskogemus ja tervise parandamise juhend, mis pakub põhjalikku biomarkerite analüüsi ja igapäevaseid missioone.

KEREKOMP
Täielik kehahindamine

Body Comp pakub kõige täielikumat hindamist, mida eales on Withingsi nutikas skaalal pakutud koos täiustatud kehakoostise, eksklusiivse kardiovaskulaarse ülevaate ja närvide tervise skooriga, mis aitab tuvastada perifeerse neuropaatia märke.

Täiustatud keha koostis
Body Comp kasutab mitme sagedusega bioimpedantsi analüüsi, et pakkuda veelgi täpsemaid keha koostise näitajaid, sealhulgas vistseraalset rasva, et teaksite, millest olete tehtud, ja saate keskenduda oma tervisealastele jõupingutustele.

Kardiovaskulaarne hindamine
Tuvastage muutused oma üldises südame-veresoonkonna tervises ning jälgige oma südant ja veresooni tänu neljale põhinäitajale: pulsilaine kiirus, veresoonte vanus, südame löögisagedus ja vistseraalne rasv.

KAASASASUSED+ 1 KUU
Täiustage iga päev

Käitumisteadusel põhinev Withings+ on täiustatud rakendusesisene tervisekogemus, mis aitab igaühel luua rutiine, mis pakuvad positiivset tagasisidet.

MÕÕDA
Tea, kust alustada

Olge juhised, et luua püsiv mõõtmisrutiin ja saada oma tervisele terviklik lähenemine oma mõõdikute süvaanalüüsiga. Peagi tulemas: võimalus anda oma andmetele kontekst toidu, sümptomite või une logimise teel.

TEGUTSEMINE
Ole volitatud

Iga päev lisanduvad paremad valikud. Täiustage oma igapäevast rutiini ja looge harjumusi eksklusiivse 6-nädalase harjumuse kujundajate raamatukoguga, mis keskendub tegevusele, unele või toitumisele.

PARANDADA
Vaadake edusamme

Lisaks mõõdikutele saate teavet korrelatsioonitoimingute kohta, et teaksite, kuhu oma jõupingutusi teha, hankige iganädalasi aruandeid, et näha oma arengut ja saada igakuiseid aruandeid, et oma tervist põhjalikult uurida ja vajadusel oma arstiga jagada.

KORDA
Motivatsioon lukustamata

Iga verstapost väärib tähistamist. Püsige motiveerituna, kogudes eksklusiivseid märke, alates pidevast mõõtmisrutiinist kuni aeglaselt suurenenud aktiivsuseni ja lõpetades saavutatud mõõdikute eesmärkidega.

Disaini poolest parem
Withings leiutas ja tõi 2009. aastal turule maailma esimese nutika kaalu. Rohkem kui kümne aasta pikkusest uurimis- ja arendustegevusest kasu saades on Withingsil nüüd auhinnatud seadmete ökosüsteem, mida on lihtne kasutada ja mis on tuntud oma vastupidavuse poolest.Withings Body Comp. Tüüp: Elektrooniline isiklik kaal, Maksimaalne kandevõime: 200 kg, Täpsus: 50 g. Ekraan: LCD, Ekraani diagonaal: 7,11 cm (2,8"). Toiteallika tüüp: Aku, Aku tüüp: AAA, Akutehnoloogia: Leelis. Wi-Fi standardid: 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Turvaalgoritmid: WEP, WPA, Toetatud mobiilsed operatsioonisüsteemid: Android 10.0, Android 11.0, Android 12.0, Android 13.0, iOS 14, iOS 15, iOS 16. Laius: 325 mm, Sügavus: 325 mm, Kõrgus: 25,6 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles