Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

WIFI mini Dognessi nutikas toidujaotur metallkausiga (valge)

  • 89.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 30 €
Kaubamärgid Dogness
Kauba ID: 1873285
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas WIFI mini Dogness toiduautomaat (valge)

Kaasaegse tehnoloogia ajastul muutub isegi meie neljajalgsete sõprade eest hoolitsemine lihtsamaks ja tõhusamaks. Nutikas WIFI mini Dogness toidujaotur on näide seadmest, mis ühendab kõrgtehnoloogia meie lemmikloomade vajaduste eest hoolitsemisega. Selle kompaktne disain, rakenduse kaudu kaugjuhtimise võimalus ning mitmed söötmise ohutuse ja hügieeni tagavad funktsioonid muudavad selle asendamatuks abiliseks igas kodus, kus elab koer. Dognessiga võite olla kindel, et teie lemmiklooma toidetakse regulaarselt, tervislikult ja ohutult ka siis, kui te temaga koos pole.

Kaugjuhtimine ja jälgimine

Tänu WiFi-ühendusele ja spetsiaalsele rakendusele võimaldab intelligentne Dognessi toidujaotur juhtida oma lemmiklooma söötmisprotsessi kõikjalt. Saate määrata söötmisgraafiku, reguleerida portsjonite suurust ja jälgida anumas oleva toidu kogust. Rakendus hoiatab teid ka, kui toidutase on madal, nii et teate alati, millal on aeg uuesti täita. See on mugavus ja meelerahu igale omanikule.

Hügieeniline roostevabast terasest kauss

Toidukvaliteediga roostevabast terasest söödakauss on teie lemmiklooma hügieeni ja terviseohutuse tagatis. Seda on lihtne lahti võtta ja puhastada, mis takistab bakterite kasvu ja kaitseb lemmikloomade põiepõletiku eest. See on oluline aspekt omanikele, kes hoolivad oma lemmikloomade tervisest.

Ummistumisvastane süsteem

Unikaalne patent, mis kasutab tiivikut seadme ummistumise vältimiseks, garanteerib etteandmisprotsessi töökindluse ja järjepidevuse. Tänu sellele lahendusele võite olla kindel, et teie lemmiklooma toitmine ei katke ootamatult ning toitmine sujub sujuvalt ja tõhusalt.

Kahekordne kaitse

Arvestades ettenägematuid olukordi, näiteks elektrikatkestust, on intelligentne Dognessi toidujaotur varustatud kahe toitesüsteemiga. See toetab nii USB- kui akutoitel, mis tagab pideva söötmise ka rasketes tingimustes. See on täiendav turvakiht, nii et te ei pea muretsema, et teie lemmikloom näljaseks jääb.

Kompaktne disain ja mahutavus

Dosaatori kompaktsed mõõtmed (346 x 188 x 259 mm) mahutavad selle igasse majanurka ilma palju ruumi võtmata. Vaatamata oma väiksusele mahutab selle 2L anum kuni 1kg toitu, mis tagab tõhusa ja kauakestva toitmise ilma vajaduseta pidevalt varusid täiendada.

Mark Koerus
Mudel Mini
WiFi ühenduvus Jah
Materjal ABS
Kaalud 1,2 kg
Mahutavus 2L
Mõõtmed 346 x 188 x 259 mm
Värv Valge
Omadused
Traadita sagedusala valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles