Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Wi-Fi kontroller Shelly PLUS i4 DC, 4-digitaalset sisendit

Wi-Fi kontroller Shelly PLUS i4 DC, 4-digitaalset sisendit
Laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Shelly
Kauba ID: 1662468
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Shelly PLUS i4 DC WIFI stseenikontroller/aktivaator, 5-24 VDC

Shelly Plus i4 DC on nutikas Wi-Fi-lüliti, mis annab teie kodu juhtimise teie kätesse. See kompaktne seade võimaldab teil stseene käsitsi aktiveerida või deaktiveerida, käivitada sünkroonitud toiminguid ja luua täpsemaid stsenaariume. Shelly Plus i4DC abil saate hallata muid ühendatud Shelly lüliteid, andureid ja seadmeid, mis töötavad HTTP ja MQTT kaudu.

Isikupärastatud automatiseerimine

Shelly Plus i4 DC võimaldab teil luua ja juhtida oma kodus stseene ja tegevusi. Saate stseene käsitsi aktiveerida või deaktiveerida, reguleerida valgustust, kütet ja paljusid muid seadeid vastavalt oma eelistustele. See tööriist võimaldab teil automatiseerimist isikupärastada, muutes kodu toimima vastavalt teie vajadustele.

Pult

Shelly Plus i4 DC pakub kaugjuurdepääsu ja -jälgimist kõikjal, kus teil on Interneti-ühendus. See tähendab, et saate oma seadmeid juhtida ka siis, kui olete kodust eemal. Ükskõik, kas soovite kontrollida, kas olete tuled välja lülitanud või konkreetse stseeni aktiveerinud, on Shelly Plus i4 DC kasutusvalmis.

Kompaktne disain

Shelly Plus i4 DC on loodud ruumi säästmist silmas pidades. Selle kompaktne disain võimaldab selle paigaldada tavalistesse elektrikarpidesse, pistikupesade või valguslülitite taha. See tähendab, et te ei pea muretsema ruumipuuduse pärast – Shelly Plus i4 DC kohandub teie vajadustega, ükskõik kuhu te selle installite.

Tootja Shelley
Mudel Pluss I4 DC
Mõõtmed 37×42×16 mm
Kaal 17 g
Töötemperatuur -20°С kuni 40°С
Niiskus 30% kuni 70%
Max Kõrgus 2000 m
Toiteallikas 5–24 V alalisvoolu
Energiatarve < 1 W
temperatuuriandur Jah
Raadiosagedusvahemik 2400–2495 MHz
Wi-Fi protokoll 802,11 b/n/g
Wi-Fi leviala kuni 30 m
Bluetoothi protokoll 4.1
Bluetoothi leviala kuni 10 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles