Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Whirlpool SMP 658C / BT / IXL pliidiplaat Must Sisseehitatud 65 cm tsooni induktsioonpliit 4 tsooni

  • 676.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 225.66 €
Kaubamärgid WHIRLPOOL
Kauba ID: 1877786
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Laske oma sisekokk valla induktsioonpliidiplaadiga Whirlpool SMP 658 C/BT/IXL 65cm W Collection. Tänu uutele 6TH SENSE intelligentsetele anduritele kogete täiesti uut toiduvalmistamisviisi, koos samm-sammulise abiga kuni täiuslike roogadeni. SmartSense Assisted-Cooking seab automaatselt ideaalse temperatuuri ja aja kuni 63 toiduvalmistamiskombinatsiooni jaoks, alates kõige õrnematest kuni kõige keerulisemateni, et saavutada iga kord täiuslikud tulemused. Interaktiivne abiteksti ekraan pakub täielikke samm-sammulisi juhiseid, sealhulgas reaalajas näpunäiteid ja hoiatusi, et hoida teid õigel teel. 6TH SENSE tehnoloogia kontrollib pidevalt temperatuuri, reguleerides seda pidevalt vastavalt teie valitud roale. See seab panni ideaalse temperatuuri sulatamiseks, hautamiseks, praadimiseks, grillimiseks või õrnaks küpsetamiseks, kohandades võimsuse taset teie valitud meetodiga. Meie FLEXIFULL pliidiplaadi disain tagab, et erineva kuju ja suurusega potte ja panne saab vabalt liigutada täiesti painduval pliidipinnal. Saate luua uusi keedualasid, kus saab korraga kasutada kuni 8 erinevat temperatuuri või ühendada need kokku, et luua üks suur keedupind. Ja nagu Whirlpooli induktsioonpliidiplaadi puhul oodata võib, on kogu keedutsooni temperatuuri ühtlane püsivus iga kord võrratute roogade jaoks. iXeliumi täisklaaspinnale rakendatud nanotehnoloogiline klaasitöötlus hoiab pliidiplaadi kriimustuskindlana ja kergesti puhastatava, et anda püsiv sära. Iga keedutsooni taimerite ja võimenditega ning väikesi käsi kaitsva lapselukuga on Whirlpool SMP 658 C/BT/IXL teie kööki täiuslik lisand.

INDUKTSIOONITEHNOLOOGIA
Kiirem ja energiasäästlikum toiduvalmistamine.
Induktsioontehnoloogia soojendab panni, mitte pliidiplaati, vähendades energia hajumist 10% ja pakkudes täiuslikke küpsetustulemusi.

PAINDLUS
Küpsetage ükskõik millisel täiesti painduval pinnal iga kuju ja suurusega pannidega.

SMARTSENSE'I ABIKOKKUVÕTE
Avastage 63 maitsvat toiduvalmistamiskombinatsiooni koos samm-sammuliste toiduvalmistamise juhiste ja intelligentsete anduritega, mis määravad ja reguleerivad aega ja temperatuuri, et saavutada iga kord suurepäraseid tulemusi.

SMARTSENSE
6TH SENSE intelligentsed andurid tuvastavad poti temperatuuri, reguleerides seda vastavalt valitud programmile täiuslikult valminud roogade jaoks.

IXELIUM
Kauakestev sära.
Revolutsiooniline iXeliumi töötlus kaitseb teie pliidiplaati kriimustuste ja korrosiooni eest, tagades alati täiusliku sära. Ja seda on lihtne puhastada: vajate ainult vett ja pehmet lappi.

KOKA KONTROLL
Jaotab pliidiplaadi kolmeks või neljaks keedualaks ja aktiveerib need üheaegselt eelseadistatud võimsustasemel. Panne saab teisaldada ühest piirkonnast teise ilma kasutajaliidesega suhtlemata, nii et roogade valmistamine jätkub erinevatel temperatuuridel, et suurendada paindlikkust.

GRILL
Grillfunktsioon on loodud teie grillroogade täiuslikuks küpsetamiseks tänu spetsiaalsele kuumusandurile, mis jälgib pidevalt küpsetustemperatuuri.

FRY
Fry funktsioon võimaldab teil nautida maitsvaid krõbedaid praetud roogasid tänu spetsiaalsele kuumusandurile, mis jälgib pidevalt küpsetustemperatuuri.

KOKA KONTROLL
Chef Control on uuenduslik toiduvalmistamise tööriist, mis võimaldab teil süüa teha ilma, et peaksite pliidiplaadi kaudu temperatuure reguleerima. Lihtsalt lükake potid küpsetuspinnal ringi ja nautige maitsvaid eineid!

MOKA
Moka-stiilis kohvikannidele mõeldud spetsiaalse funktsiooniga valmistage tõelist itaalia espressot hetkega.

PAINDLIK TOOTMINE
Automaatsed toiteseaded.
Valige oma puuteekraanil toiduvalmistamise funktsioon ja teie pliidiplaat reguleerib automaatselt võimsustaset vastavalt.

SULATUSFUNKTSIOON
Ideaalne madalal kuumusel küpsetamine.
Sulatusfunktsioon võimaldab teil küpsetada väga madalatel temperatuuridel, pakkudes teile ideaalset lahendust šokolaadi, või sulatamiseks või kergete ja õrnade kastmete valmistamiseks.

IXELIUM
Kauakestev sära.
Revolutsiooniline iXeliumi töötlus kaitseb teie pliidiplaati kriimustuste ja korrosiooni eest, tagades alati täiusliku sära. Ja seda on lihtne puhastada: vajate ainult vett ja pehmet lappi.

EESMÄRGID
Kerge käepidemega juhtnupud asuvad mugaval esipaneelil.

INDUKTSIOONITEHNOLOOGIA
Kiirem ja energiasäästlikum toiduvalmistamine.
Induktsioontehnoloogia soojendab panni, mitte pliidiplaati, vähendades energia hajumist 10% ja pakkudes täiuslikke küpsetustulemusi.Whirlpool SMP 658C/BT/IXL. Toote värv: Must, Seadme paigutus: Sisseehitatud, Pliidiplaadi laius: 65 cm. Juhtimistüüp: Puutetundlik, Juhtimisasend: Ülemine esiosa, Taimeri tüüp: Digitaalne. Ühendatud koormus (elekter): 7400 W, vahelduvvoolu sisendpinge: 230 V, vahelduvvoolu sisendsagedus: 50 - 60 Hz. Laius: 650 mm, Sügavus: 510 mm, Kõrgus: 54 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles