Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Whirlpool AKR 559 / 3 IX Seinale paigaldatav roostevaba teras 430 m³ / h D

  • 192.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 64.33 €
Kaubamärgid WHIRLPOOL
Kauba ID: 1767354
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Sellel Whirlpooli seinale kinnitataval õhupuhastil on: nõudepesumasinas pestavad pestavad alumiiniumist rasvafiltrid. LED-valgustid ideaalseks valgustuseks. Suurepärane pliidi väljatõmbeventilaator, mis tagab värske ja rasvavaba toiduvalmistamiskeskkonna. Seadme laius on 60–90 cm. Uus disain tagab eriti vaikse jõudluse.

LED valgustus
Suurenenud energia- ja kuluefektiivsus. LED-valgustussüsteem kestab 10 korda kauem kui traditsioonilised pirnid ja kasutab 90% vähem energiat.

Kaasas süsinikufilter
Nautige oma köögis alati värsket õhku. See WhirlpoolHood sisaldab süsinikku puhastavat õhufiltrit, mis kaitseb teie kööki tõhusalt lõhnade ja rasva eest.

Paindlik paigaldus
Paindlikud paigaldusvõimalused. Seda Whirlpooli õhupuhastit saab kasutada nii kanalisatsiooni- kui ka tsirkulatsioonirežiimis (vajalik on filter), et saaksite oma köögi kujundamisel nautida täielikku vabadust.

Seinale paigaldatav paigaldus
Seinale paigaldatav paigaldus. Selle seinale kinnitatava Whirlpooli õhupuhasti paigaldamine on imelihtne

Aastane koguenergia tarbimine
Ideaalne jõudlus, silmapaistev kokkuhoid. WhirlpoolHoods on loodud erakordsete tulemuste saamiseks, vähendades samal ajal energiakulusid

Mehaaniline juhtimine
Sundimatu juhtimine. See Whirlpool Hood sisaldab analoogjuhtimisliidest, mis on loodud lihtsuse ja kasutusmugavuse tagamiseks.

TAIMER
Ideaalne ajastus. See Whirlpooli kapuuts sisaldab mugavuse suurendamiseks anintuitiivset taimerit.

2 tuld
Ideaalne valgustus. Sellel Whirlpooli õhupuhastil on kaks integreeritud valgustit, mis pakuvad ideaalset valgustust, nii et näete alati, mida valmistatakse.

Energiaklass D
See on D-energiaklassi seadeWhirlpool AKR 559/3 IX. Maksimaalne väljatõmbevõimsus: 430 m³/h, Väljatõmbe tüüp: kanalis/retsirkulatsioon, Vedeliku dünaamilise efektiivsuse klass: E. Tüüp: Seinale kinnitatav, Toote värv: Roostevaba teras, Korpuse materjal: Roostevaba teras. Rasvafiltri tüüp: Alumiinium, Filtrite arv: 3 tk. Pirni võimsus: 3 W, Pirnide arv: 2 pirni(t), Pirni tüüp: LED. Energiatõhususe klass: D, Aastane energiakulu: 66,3 kWh, Energiatõhususe skaala: A+++ kuni D

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles