Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Western Digital WDBMPH5120ANC-WCSN väline pooljuhtketas 512 GB

Western Digital WDBMPH5120ANC-WCSN väline pooljuhtketas 512 GB
Laos
  • 137.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 46 €
Kaubamärgid Western Digital
Kauba ID: 1878297
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Öelge oma Xbo jaoks rohkem tere
x Kuna mängufailid suurenevad, on Xboxi jaoks mõeldud WD_BLACK C50 salvestusruumi laienduskaart kiire ja lihtne viis oma Xbox Series X|S mahutavuse suurendamiseks ja rohkemate pealkirjade installimiseks. Lihtsalt ühendage see ametlikult litsentsitud kaart otse konsooli, et tagada Xboxi sisemäluga sarnane jõudlus. Ostuga kaasneb Xbox Game Pass Ultimate 1-kuuline liikmesus, millega kaasneb juurdepääs 100+ mängule konsoolidel ja arvutitel ning võrgukonsooli mitmikmäng1.
Xboxi jõudlus
Xboxi salvestusruumi laienduskaart WD_BLACK C50 kasutab Xbox Velocity Architecture™-i ja tagab samasuguse jõudluse kui teie Xbox Series X|S sisemälu, et saaksite kõigi teie lemmikmängudega hõlpsasti kogeda.
Salvestage rohkem suuri pealkirju
Mängud muutuvad üha suuremaks ja võtavad rohkem salvestusruumi. Maht 512 GB kuni 1 TB2 võimaldab teil hoida rohkem neid pealkirju installituna ja koheselt käivitamiseks valmis.
Lihtne paigaldada
See ametlikult litsentsitud Xboxi salvestusruumi laienduskaart on plug-and-play koos teie Xbox Series X|S-iga, nii et te ei pea muretsema ühilduvuse ega installimiseks konsooli avamise pärast.
Disain: WD_BLACK
Laienduskaardi libe, tööstuslik esteetika pakub lahedat tegurit, mille poolest WD_BLACK on tuntud ja sobib ideaalselt teie Xboxi konsooliga.
Salvestage rohkem, mängige Xbo-s rohkem
x
Laienduskaartideta lahendused nõuavad mängude edasi-tagasi edastamist oma konsooli. Xboxi salvestusruumi laienduskaart WD_BLACK C50 võimaldab teil kiiremini tegevusse asuda, et saaksite mängida, kui soovite.
Kiire CV-ühilduv
Peatage oma praegune mäng, mängige teist mängu ja naaske siis esimese mängu juurde, nagu poleks te kunagi lahkunud. Seda ajasäästlikku funktsiooni saavad toetada ainult Xboxi konsooli sisemised SSD- ja laienduskaardid.Western Digital WDBMPH5120ANC-WCSN. SSD maht: 512 GB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles