Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Western Digital Ultrastar DC SN655 U.3 7,87 TB PCI Express 4.0 TLC 3D NAND NVMe

Western Digital Ultrastar DC SN655 U.3 7,87 TB PCI Express 4.0 TLC 3D NAND NVMe
Laos
  • 1 210.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 403.66 €
Kaubamärgid Western Digital
Kauba ID: 1807053
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Andmestrateegia, mitte ainult andmete salvestamine
Ultrastar NVMe ettevõtte SSD-d on jätkuvalt ideaalne lahendus pilve- ja serveripakkujatele, kes vajavad oma andmemahukate rakenduste jaoks jõudlust, suure võimsusega, kuluoptimeeritud ja lugemismahukat jõudlust.

Ettevõtte SSD-de täieliku potentsiaali vabastamine
Ultrastar DC SN655 NVMe SSD-d, millel on kahepordiline liiasus ja tõrkesiirde võimalus, täielik andmekaitse ja ettevõtte lisafunktsioonid, aitavad tagada teie andmete turvalisuse ja vajaduse korral kättesaadavuse. Suure võimsusega ja madala latentsusajaga jõudlusega, mis ulatub kuni 1,1 miljoni sisemise opsüsteemini, suudavad salvestusruumi pakkujad tõhusalt suurendada tänapäevaste rakenduste mahtu, mis töötlevad suuri struktureerimata andmekogumeid ning vähendavad suurandmetest ülevaate saamiseks kuluvat aega ja võimaldavad tõhusat masinõpet.

Funktsioonid
Ultrastar DC SN655 NVMe SSD-d sisaldavad järgmise põlvkonna Western Digital NVMe 1.4b kontrollerit PCIe Generation 4.0 liidesega ja Western Digital BiCS5 TLC 3D NAND-iga, et võimaldada suuremat võimsust ja jõudlust järjest suuremate rakenduste töökoormuse jaoks. Standardse 2,5-tollise SSD salvestustaristu jaoks loodud ja ehitatud SN655 sisaldab U.2 ja U.3 tagaplaanide tuge ning kaitseb voolukadu ning 2,5 M MTBF-i (projekteeritud) ja 1,0 DW/D 5-aastase piiratud garantiiga.

Tekkivad töökoormused
Ultrastar DC SN65x NVMe SSD-d on optimeeritud pilve- ja skaleerimistöökoormuse jaoks, pakkudes kõrget QoS-i järjepidevust suurandmete, tehisintellekti ja masinõppe jaoks, mille suurus ja keerukus kasvab, muutes need ideaalseks lahenduseks skaleerimiseks ja GB/maksimeerimiseks. vatt.Western Digital Ultrastar DC SN655. SSD maht: 7,87 TB, SSD vormitegur: U.3, lugemiskiirus: 6800 MB/s, kirjutuskiirus: 2600 MB/s, komponent: serverile/tööjaamale

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles