Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Western Digital Ultrastar DC HC560 3,5 20 TB SAS

Western Digital Ultrastar DC HC560 3,5 20 TB SAS
Pole laos
  • 561.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 187.33 €
Kaubamärgid Western Digital
Kauba ID: 1756743
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
20 TB mahutavus koos ümberkujundatud HDD-ga
Uuenduslik salvestusarhitektuur, mis aitab meie klientidel rahuldada nende vajadust eksponentsiaalse andmekasvu järele.

Kõvaketta ümberkujundamine eksponentsiaalse andmekasvu jaoks
Hüperskaalapilv, CSP-d, ettevõtted, nutikad videovalve partnerid, NAS-i tarnijad ja teised vajavad salvestuslahendusi, et tulla toime andmete loomise eksponentsiaalse kasvuga. Mis puutub andmete kuluefektiivsesse salvestamisse mastaabis, siis kõvakettad (HDD) mängivad jätkuvalt keskset rolli. Kõvakettad pakuvad võimsust, jõudlust ja töökindlust, mis on vajalik suure hulga andmemahtude salvestamiseks täna ja ka tulevikus. Investeeringud HDD-tehnoloogiasse on ülemaailmse andmekasvu toetamiseks endiselt üliolulised.

Western Digital on välja töötanud OptiNAND™-tehnoloogiaga välklambiga draive, integreerides vertikaalselt meie juhtiva NAND-välgu meie maailmatasemel kõvaketastega. Western Digitali kõvakettad on olnud pindalatiheduse osas liidrid, kasutades tööstuse esimest energiatoega magnetilise salvestustehnoloogia (EAMR), kolmeastmelise täiturmehhanismi (TSA), HelioSeal® ja nüüd OptiNAND tehnoloogia tehnoloogiat. Suurem pindalatihedus tähendab suuremat võimsust ladustamisprobleemide lahendamiseks.

20TB1 kõvakettad OptiNAND tehnoloogiaga
OptiNAND integreerib iNAND® universaalse välkmälu (UFS) sisseehitatud välkmäluseadme (EFD) traditsioonilise pöörleva kettakandjaga ning sisaldab uuenduslikke muudatusi püsivara algoritmis ja süsteemis kiibil (SoC). OptiNAND ei ole hübriidtehnoloogia. Draiv töötab nutikamalt, täiustatud püsivara algoritmid kasutavad ära laiendatud metaandmeid, mis on iNAND-i maha laaditud, võimaldades rohkem radasid tolli kohta (TPI), mille tulemuseks on suurem pindalatihedus.

Ultrastar DC HC560, milles on esmakordselt kasutusele võetud OptiNAND-tehnoloogia võimsust suurendavad funktsioonid, pakub ületamatut 20 TB mahtu üheksa kettaga platvormil (2,2 TB/taldrik) CMR-salvestusvorminguga Western Digital Ultrastar DC HC560. Kõvaketta suurus: 3,5", HDD maht: 20 TB, HDD kiirus: 7200 RPM

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles