Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Western Digital Ultrastar DC HC550 3,5 18 TB Serial ATA III

Western Digital Ultrastar DC HC550 3,5 18 TB Serial ATA III
Laos
  • 496.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 165.66 €
Kaubamärgid Western Digital
Kauba ID: 1756739
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ultrastar DC HC500 seeria

Suur mahutavus suure andmemahu jaoks ja madalamad kogukulud

Pilve- ja hüperskaala andmekeskuste võimsuse suurendamine ja TCO vähendamine

Suurandmete laius ja sügavus põhjustavad universaalset vajadust suuremate võimsuste järele laias spektris rakendustes ja töökoormustes. Murettekitavale andmekeskusele aluse pannes Western Digital pakub Ultrastar DC HC500 seeria kõvakettadraivide (HDD) abil andmeplahvatusliku kiiruse vallutamist. DC HC500 seeria on loodud avalike ja privaatsete pilvekeskkondade jaoks, kus salvestustihedus ja kulutõhus infrastruktuur on kriitilise tähtsusega.

18TB/16TB Ultrastar DC HC550 kõvakettad on energiatoega magnetilise salvestustehnoloogia esimene kaubanduslik rakendus ja kasutavad valdkonna esimest kolmeastmelist täiturmehhanismi. Need tehnoloogiad, mis on integreeritud HelioSealiga 9-kettalisele platvormile, tagavad klientide ja turu vajaduste jaoks suurima piirkonnatiheduse ja võrreldamatu kogukulu.

Lahendab TCO väljakutsed
- Suur võimsus
Kuni 18 TB kõvakettad, mis on suurandmete töökoormuse jaoks valmis
- Väike võimsus
Kuni 61% madalam tühikäik W/TB kui 10TB Ultrastar õhuga täidetud draividel
- Usaldusväärsem
25% kõrgem MTBF reiting kui õhuga täidetud kõvaketastel

Pidev innovatsioon suurima võimsuse ja väiksema TCO jaoks

Ultrastar DC HC550 18TB CMR HDD ja Ultrastar DC HC650 20TB SMR HDD pakuvad andmekeskuse jaoks tööstusharu juhtivat võimsust tänu uute ja end tõestanud tehnoloogiate kombinatsioonile.

Western Digital on esimene, kes pakub energiatoega magnetilise salvestuse (EAMR) tehnoloogiat ja kolmeastmelist täiturmehhanismi (TSA). Need uued tehnoloogiad koos edasiste mehaaniliste uuenduste ja HelioSeali tehnoloogiaga pakuvad tööstuse suurimat võimsust andmekeskuse arhitektuuri optimeeritud TCO-ga andmete mastaabis võimaldamiseks, säilitades samal ajal töökoormuse usaldusväärsuse ja jõudluse.Western Digital Ultrastar DC HC550. Kõvaketta suurus: 3,5", HDD maht: 18 TB, HDD kiirus: 7200 RPM

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles