Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Western Digital Ultrastar DC HC520 12TB 3,5 Serial ATA III

Western Digital Ultrastar DC HC520 12TB 3,5 Serial ATA III
Pole laos
  • 348.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 116.33 €
Kaubamärgid Western Digital
Kauba ID: 1756734
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ultrastar DC HC500 seeria
Suur mahutavus suure andmemahu jaoks ja madalamad kogukulud

Pilve- ja hüperskaala andmekeskuste võimsuse suurendamine ja TCO vähendamine
Suurandmete laius ja sügavus põhjustavad universaalset vajadust suuremate võimsuste järele laias spektris rakendustes ja töökoormustes. Murettekitavale andmekeskusele aluse pannes Western Digital pakub Ultrastar DC HC500 seeria kõvaketastega andmeplahvatusliku kiiruse vallutamist. Seeria DC HC500, mis on ehitatud kasutades HelioSeal tehnoloogiat, tööstuse ainsat viienda põlvkonna heeliumiplatvormi, on loodud avalike ja privaatsete pilvekeskkondade jaoks, kus salvestustihedus, vatti/TB ja $/TB on kõige kuluefektiivsema infrastruktuuri loomisel kriitilise tähtsusega. HelioSeali tehnoloogia on võti suuremate ajamivõimsuste, töökindluse ja äärmise energiatõhususe saavutamiseks. Tulemuseks on meie pilveteenuste ja ettevõtete klientide jaoks madalam kogukulu (TCO).

Beyond Air. Heelium viib teid kõrgemale.
Kaasaegse andmekeskuse keerulistele vajadustele vastamiseks on Western Digital välja töötanud HelioSeal tehnoloogia, mis on suure võimsusega kõvakettadraivide (HDD) alustala. See uuenduslik tehnoloogia tihendab HDD hermeetiliselt ja asendab sees oleva õhu heeliumiga, mis on ühe seitsmendiku õhutihedusest. Vähem tihe atmosfäär muudab tavapäraste suure võimsusega kõvaketaste piirid ja väljakutsed, võimaldades järsult suurendada tõhusust, töökindlust ja väärtust.

Suurem võimsus
12TB CMR-kõvaketas, mis on valmis mahuga optimeeritud töökoormuse jaoks

Väiksem võimsus
52% madalam tühikäigul töötav vatt/TB kui 8TB Ultrastar õhuga täidetud draividel

Usaldusväärsem
Võitmatu MTBF-reiting HDD jaoks 2,5 miljoni tunniga Western Digital Ultrastar DC HC520 12TB. Kõvaketta suurus: 3,5", HDD maht: 12 TB, HDD kiirus: 7200 RPM

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles