Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Western Digital My Passport väline kõvaketas 1000 GB Must

Western Digital My Passport väline kõvaketas 1000 GB Must
Pole laos
  • 89.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 30 €
Kaubamärgid Western Digital
Kauba ID: 1852940
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Igal reisil on vaja passi.

My Passport draiv on usaldusväärne kaasaskantav salvestusruum, mis annab teile kindlustunde ja vabaduse elus edasi sõita. Uue stiilse disainiga, mis mahub teie peopesale, on ruumi oma fotode, videote, muusika ja dokumentide salvestamiseks, korraldamiseks ja jagamiseks. Täiuslikult ühendatud tarkvara WD Backup™ ja paroolikaitsega aitab My Passport draiv teie digitaalse elu sisu turvaliselt hoida.

Õhuke stiil.

Kasutage oma reisi kõige paremini teile sobiva stiiliga. Uus My Passport on ümber kujundatud, et sellel oleks mugav ja õhuke kuju ning see on saadaval erinevates erksates värvides.

Varundati.

Veenduge, et kõik, mida loote oma eluteekonnal – fotod, videod, muusika ja dokumendid – ei läheks kaduma. My Passport draiv on varustatud tarkvaraga WD Backup™, mille saab seadistada automaatselt teie ajakava järgi töötama. Valige lihtsalt aeg ja sagedus, millal soovite oma süsteemist olulisi faile My Passporti draivi varundada.

Lukustatud.

Hoidke oma digitaalse elu sisu turvalisena My Passporti paroolikaitse ja sisseehitatud 256-bitise AES-i riistvarakrüptimisega. Lihtsalt aktiveerige paroolikaitse ja määrake oma isikupärastatud parool WD Discovery™ abil.

Ülimalt lihtne.

Minu Passporti kaasaskantav salvestusruum koos kõigi vajalike kaablitega on kohe karbist välja võttes valmis. Ja SuperSpeed USB abil saate kiiresti alustada kõigist oma elus olevatest asjadest varundamist ja jätkata sõitu.

Sotsiaalne sõbralik.

Kaasasolev WD Discovery™ tarkvara1 võimaldab teil luua ühenduse populaarsete sotsiaalmeedia ja pilvesalvestusteenustega, nagu Facebook, Dropbox ja Google Drive™. Importige, korraldage ja jagage oma fotosid, videoid ja dokumente sujuvalt My Passporti draivi, et varundada oma võrgus sotsiaalset elu.2 WD Discovery saab teie draivi hallata ka WD Drive Utilities™ kaudu.

Jätkuv enesekindlus.

Ei saa öelda, mis teie enda teekonnal ees ootab. Seetõttu ehitab WD draive kõrgetele vastupidavuse ja pikaajalise töökindluse nõuetele. Lisaks sellele on sellel 3-aastane piiratud garantii.
Omadused
Brändi nimi Western Digital
Brutokaal (pakk, kg) 0.12
Bussi jõul USB
Emaplaadi vormitegur Ei
Etherneti LAN Ei
Garantii 1
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 84717050
HDD suurus 2.5
Integreeritud kaardilugeja Ei
Kaablid kaasas USB
Kasutusjuhend Jah
Komplekti kuuluv tarkvara WD Discovery
Mikrofoni liidese sisendpistiku tüüp 1
Netokaal (toode, kg) 0.12
Paroolikaitse Jah
Plug and Play Jah
Säilitustemperatuur (TT) -20-65
Thunderbolti tehnoloogia Ei
Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid jah/jah
Toote kõrgus 1.11
Toote laius 7.5
Toote sügavus 10.72
Toote värv Must
Töötemperatuur (TT) 5-35
Turvaalgoritmid 256-bitine AES
Ühendused (2) USB 3.0/2.0
USB versioon 3.2 1. põlvkond (3.1 1. põlvkond)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles