Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Western Digital My Passport Ultra väline kõvaketas 5 TB sinine

  • 206.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 69 €
Kaubamärgid Western Digital
Kauba ID: 1878296
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tänaseks ehitatud. Valmis homseks.
USB-C™-tehnoloogiaga varustatud My Passport™ Ultra kaasaskantav draiv pakub lihtsat viisi salvestusruumi laiendamiseks kaasaegse metallkujundusega, mis täiendab teie arvutit. See on juba karbist väljas operatsioonisüsteemile Windows® 10 valmis, et pakkuda sujuvalt plug-and-play-salvestusruumi, samas kui riistvaralise krüptimisega paroolikaitse aitab teie sisu turvalisust tagada. Ja kuni 5 TB salvestusruumi ja 3-aastase piiratud garantiiga saate salvestusruumi, millele loota veel aastaid.

USB-C™ ja USB 3.1 ühilduv
USB-C™ tehnoloogiaga kaasaskantav My Passport™ Ultra draiv pakub teie arvutile kiiret ja lihtsat salvestusruumi, samas kui kaasas olev USB 3.1 adapter tagab selle ühilduvuse vanemate masinatega.

Uuenduslik stiil ja funktsioon
Moodsat anodeeritud metalli ja tekstuure sulandav kaasaskantav draiv My Passport™ Ultra on saadaval erinevates värvides, et sobitada sujuvalt teie isikliku stiili ja uusimate arvutitega.

Saate WD Discovery'st rohkem kasu
Kaasasolev WD Discovery™ tarkvara muudab fotode, videote ja dokumentide varundamise lihtsaks My Passport Ultra draivi. Veebielu säilitamiseks võimaldab WD Discovery importida oma sisu populaarsetest sotsiaalmeedia- ja pilvesalvestusteenustest, nagu Facebook, Dropbox ja Google Drive™.3 WD Discovery tarkvara saab kasutada ka draivi seadete haldamiseks, nagu ümbervormindamine, LED kontroll ja palju muud.

Lihtsalt kasutatav automaatse varundamise tarkvara
Teie fotode, videote või äridokumentide jaoks aitab WD Discoverysse kaasatud tarkvara WD Backup™ hõlpsasti kaitsta teie jaoks olulist, automatiseerides teie varundusrutiini. Lihtsalt laadige alla WD Backup™, ühendage draiv ja määrake tunni-, päeva- või kuugraafik.

Paroolikaitse 256-bitise AES riistvarakrüptimisega
WD Discovery funktsioon WD Security aitab teie failide privaatsusena hoida teie valitud parooliga, muutes paroolikaitse ja 256-bitise AES-i riistvarakrüptimise lubamise lihtsaks.

Suur võimsus
Kuni 5 TB mahutavusega on teil palju ruumi, et hoida oma fotosid, videoid, muusikat ja dokumente kõikjal endaga kaasas ja teie kontrolli all.

Windows valmis
My Passport Ultra on vormindatud opsüsteemi Windows® 10 jaoks, et pakkuda salvestusruumi pistik-ja-mängimiseks. WD Discovery™ tarkvara abil saate alla laadida ka NTFS-draiveri macOS-i jaoks, et saaksite operatsioonisüsteemide vahel sujuvalt töötada ilma ümbervormindamata.Western Digital My Passport Ultra. Kõvaketta maht: 5 TB. USB versioon: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Toote värv: sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles