Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Wahl 5640-1016 bikiini trimmer Wet & Dry must, hall

Wahl 5640-1016 bikiini trimmer Wet & Dry must, hall
Laos
  • 40.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.66 €
Kaubamärgid Wahl
Kauba ID: 1756466
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
WAHL MICRO LITHIUM POWER on liitiumakuga töötav 2-ühes trimmer, mis on loodud pakkuma väledat trimmimisvõimalust ja täiuslikke tulemusi. See sobib ideaalselt nii kulmude kui ka nina-, kõrva- ja kaelakarvade kujundamiseks, kodus või reisil olles.

TÄIUSLIKUD STIILID SELLE 2-IN1-TRIMMERIGA
MICRO LITHIUM POWERis on 2 erinevat pead: pöörlev pea, mis sobib ideaalselt nina ja kõrvade hooldamiseks, ja teine, mis on spetsiaalselt loodud külgpõletiku, kaela, habeme, vuntside ja kulmude detailide eest.

EEMALDATAV & PESUTAV PEA
Pea on eemaldatav ja pestav ning puhastamiseks ja hoiustamiseks eemaldatav. Kõik vajalikud hooldustarvikud on komplektis, lugege enne pea eemaldamist ja puhastamist kindlasti juhised läbi.

IDEALIKULT REISIMISEKS
Reisides sageli? Pane see trimmer oma käsipagasi hulka ja lenda oma lemmiksihtkohtadesse. See on akutoitel, nii et te ei pea isegi laadimise pärast muretsema.

Wahl 5640-1016. Minimaalne juuste pikkus: 0,1 mm, maksimaalne juuste pikkus: 4 mm. Toote värv: Must, Hall, Korpuse materjal: Alumiinium. Toiteallikas: Aku, Patarei tüüp: AA, Patarei tehnoloogia: Leelis. Kaal: 31 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles