Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Wacom Intuos S graafika tahvelarvuti must, roheline 2540 lpi 152 x 95 mm USB / Bluetooth

  • 121.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 40.66 €
Kaubamärgid Wacom
Kauba ID: 1772705
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Avastage uusi viise, kuidas Wacom Intuosega loominguliseks saada

Kerge, ülitäpse pliiatsi ja tasuta allalaaditava tarkvaraga*, mis sobib teie stiiliga, Wacom Intuos on loodud teie kõige pöörasemate ideede ellu viimiseks.

*Tasuta tarkvara saamiseks peate oma isikuandmetega sisse logima või looma Wacomi ID ja registreerima oma Intuos. Vajalik võib olla täiendav registreerimine tarkvaramüüjate juures. Saadaoleva tarkvara arv sõltub mudelist.

Kus maagia juhtub

Digitaalne joonistamine, maalimine või fototöötlus? Ükskõik, mida teile meeldib luua, on Wacom Intuosel kõik, mida selle teoks tegemiseks vajate. Seda on lihtne seadistada ja kasutada ning see pakub kuni kolme ainulaadset loomingulist rakendust, mille saate tasuta alla laadida*.

Sinu oma on võimas pastakas

Esimene asi, mida te Wacom Intuose kasutamisel märkate, on see, kui loomulik see tundub. Tänu EMR (elektromagnetresonantsi) tehnoloogiale pakub 4096 rõhutundlikkuse tasemega patareivaba pliiats loomulikku joonistuskogemust, mis jätkub nii kaua kui sina. Kuigi selle ergonoomiline disain ja kerge kaal võimaldavad teil mugavalt käes istuda, võimaldab teil kogeda nii täpsust kui ka kontrolli.

Teie jaoks kohandatud

Olenemata sellest, millist joonistusstiili te kasutate, saate valida erinevate vilt- ja painduvate otste* vahel, mis on kõik nutikalt pliiatsi enda sees hoiustatud. Saate isegi kohandada pliiatsi kahte nuppu ja tahvelarvuti nelja ExpressKeys™-i, et need sobiksid teie loomingulise protsessiga.

*Kaasas standardsed nibud. Vilt ja Flex nibid müüakse eraldi.

Iga meistriteos vajab raami

Wacom Intuos on saadaval paljudes silmatorkavates värvitoonides, mis sobivad igasse keskkonda, alates stuudiost kuni õppetööni, magamistoast kuni kaugemale. Valige must, pistaatsia või marja*.

Nutikas, kompaktne ja stiilne

Üliõhuke ja kompaktne disain tähendab, et see pliiatsi tahvelarvuti on kodus kõikjal. Kuid ärge laske end selle välimusest petta, see on endiselt vastupidav ja võimas nagu kunagi varem.

Suruge oma loovus servadele

Aktiivse joonistusala, mis ulatub servast servani, on teie laual rohkem ruumi ja rohkem ruumi loomiseks.

Kõik teie käeulatuses

Wacom Intuos on loodud selleks, et muuta teie loomeprotsess probleemivabaks. Sisseehitatud pliiatsialus hoiab teie pliiatsi paigal, samas kui neli ExpressKeys™-i võimaldavad teil kiiresti ja lihtsalt töötada. Lisaks tähendab Bluetooth-ühenduvuse lisamine valitud mudelitele, et saate arvutiga ühenduse luua ühe nupuvajutusega.

*Berry saadaval ainult teatud piirkondades.

Tipptasemel tühi lõuend

Kohandage Wacom Intuos oma stiili täiustamiseks, laadides alla hulga tasuta loomingulisi rakendusi*. Koos pliiatsi jõuga ootab ülevus.

*Tasuta tarkvara saamiseks peate oma isikuandmetega sisse logima või looma Wacomi ID ja registreerima oma Intuos. Vajalik võib olla täiendav registreerimine tarkvaramüüjate juures. Saadaoleva tarkvara arv sõltub mudelist. Pange tähele: Ühe operatsioonisüsteemi jaoks valitud versiooni ei saa hiljem muuta.Wacom Intuos S. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega ja juhtmevaba, Eraldusvõime: 2540 lpi, Tööala: 152 x 95 mm. Pliiatsi täpsus: 0,25 mm. Ekraani diagonaal: 17,8 cm (7"). Toote värv: Must, Roheline. Akutehnoloogia: Liitium-Ion (Li-Ion), Aku eluiga (max): 15 h

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles