Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

W-KING D9-1 60 W juhtmevaba Bluetooth kõlar (must)

W-KING D9-1 60 W juhtmevaba Bluetooth kõlar (must)
Laos
  • 80.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 27 €
Kaubamärgid W-KING
Kauba ID: 1461958
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta Bluetoothi kõlar W-KING D9-1, 60 W (must)

Juhtmeta kõlar W-KING D9-1 on ideaalne kaaslane koju, peole või reisile. Sellel on kerge ja kaasaskantav disain koos mugava käepidemega ning see annab 60 W võimsust. Nautige kvaliteetset heli ja valige erinevate ekvalaiseri seadete hulgast. Seade pakub ka kuni 14 tundi mänguaega. Lisaks saate sellega ühenduse luua mitmel viisil, sealhulgas Bluetooth 5.0 või NFC abil.

W-KING/D9-Must/4

Suurepärane helikvaliteet

Muutke oma järgmine pidu või reis muusikaliseks seikluseks kõlariga D9-1. Sellel on kaks subwooferit ja kaks kõrgsageduskõlarit, mis pakuvad tähelepanuväärseid detaile ja täiuslikku harmooniat. Samuti on selle väljundvõimsus kuni 60 W, mis tagab tugeva ja selge heli. Fantastilise stereoheli jaoks, mille koguvõimsus on 120 vatti, saate ühendada isegi kaks kõlarit.

W-KING/D9-Must/5

Mitmed ühendusvõimalused

Kuulake muusikat omal moel. See kõlar toetab TF-kaarte ja võimaldab AUX-kaabli kaudu ühendada erinevaid seadmeid. Kui eelistate juhtmevabade lahenduste mugavust, toetab D9-1 ka nutitelefonide sidumist Bluetooth 5.0 või NFC kaudu. Nautige kiiret ja stabiilset signaaliedastust ning vabanege juhtmetest. Nüüd saate mängida oma lemmikesitusloendeid või võtta vastu telefonikõnesid veelgi suurema vabadusega.

W-KING/D9-Must/2

Tõhus aku

Kuulake muusikat terve päeva, ilma et peaksite muretsema, et kõlarid saavad tühjaks. D9-1 on varustatud tõhusa 12000 mAh akuga, mis pakub kuni 40 tundi mänguaega ilma laadimiseta. Lisaks toimib see akupangana, võimaldades telefoni liikvel olles laadida. See funktsioon on kasulik, kui olete kodust eemal!

W-KING/D9-Must/3

Ideaalne reisikaaslane ja palju muud

Olenemata sellest, kas teete sõpradega grilli või plaanite puhkust mägimajakeses, võtke see kõlar kaasa ja laske oma lemmiklauludel oma kogemust täiustada. D9-1 paistab silma oma vastupidava disaini ja IPX6 veekindluse reitinguga. See talub kergesti vihma või aeg-ajalt pritsmeid. Lisaks muudab praktiline käepide seda hõlpsaks kaasaskandmiseks.

W-KING/D9-Must/6

Pakendis kaasas

  • Kõlar
  • USB laadimiskaabel
  • Helikaabel
Tootja W-KING
Mudel D9-1
Värv Must
Ühendus Juhtmeta (Bluetooth või NFC), AUX-kaabel, TF-kaart
Bluetoothi versioon 5.0
Bluetoothi leviala 10 m
Kõlarid

Subwoofer: 92 mm, 2 tk.

Kõrgsagedus: 31 mm, 2 tk.

Võimsus Maksimaalne kuni 60 W.
Aku 10400 mAh
Mänguaeg 5-14 tundi
Ooteaeg 28 tundi
Laadimisaeg kell 5
Laadimisport USB-C
Veekindel IPX6
Materjal ABS
Mõõtmed 317 x 191 x 110 mm
Lisafunktsioonid Toitepank, ekvalaiseri seaded.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles