Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

W-KING D10 60W juhtmevaba Bluetooth kõlar (must)

W-KING D10 60W juhtmevaba Bluetooth kõlar (must)
Laos
  • 92.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 31 €
Kaubamärgid W-KING
Kauba ID: 1461960
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta Bluetoothi kõlar W-KING D10 70 W (must)

Looge järgmisel peol unustamatu atmosfäär. Juhtmeta kõlar W-KING D10 pakub 70 W võimsust ja pikka aku kasutusaega. Saate muusikat esitada erinevatel viisidel, sealhulgas Bluetooth 5.0 kaudu või TF-kaardilt. Sellel on ka ere valgustus ja mikrofonipesa, mis muudab selle ideaalseks karaokepidude jaoks. Seade on IPX6 veekindel ja võib toimida isegi toitepangana.

W-KING/D10-must/1

Fantastiline helikvaliteet

Kas sõpradega grillida või kodus sünnipäeva pidada? Veerg D10 elavdab igat sündmust! Sellel seadmel on muljetavaldav 70 W väljundvõimsus, mis tagab valju, selge heli ning sügava ja võimsa bassi. Kas soovite veelgi kaasahaaravamat heli? Reguleerige ekvalaiseri sätteid või siduge kaks kõlarit kokku 140 vatti võimsuse ja fantastilise stereoheli saamiseks.

W-KING/D10-must/5

Kuni 42 tundi mänguaega

Pole vaja muretseda, et kõlari aku saab tühjaks ja lõbu rikub. D10 on varustatud erakordselt tõhusa 15 600 mAh akuga, mis võimaldab ühe laadimisega mängida muusikat kuni 20 tundi. Lisaks saab seda kasutada ka jõupangana. Laadige oma telefon ja hoidke oma lähedastega ühendust!

W-KING/D10-must/4

Täiustatud disain

Võtke kõlar muretult kaasa randa, maamajja või parki. Seadmel on vastupidav tugevdatud disain ja see on IPX6 veekindel, nii et see talub põrutusi, vihma või aeg-ajalt pritsmeid. D10 on suhteliselt kerge ja seda on lihtne kaasas kanda. Selle dünaamiline valgustus on saadaval seitsmes saadaolevas värvitoonis, mis võimaldab teil luua kaunist õhkkonda vaevata!

W-KING/D10-must/2

Korraldage karaokepidu

Kas sulle meeldib laulda? Korraldage kodus või aias karaokepidu! Kõlar on varustatud spetsiaalse 6,35 mm pistikuga mikrofoni ühendamiseks. Valige oma lemmiklaul ja näidake oma vokaalseid võimeid! W-KINGiga avastate endas muusikalise tähe. Märge. Kõlar ühildub ainult dünaamiliste mikrofonidega.

W-KING/D10-must/8

Mitmed ühendusvõimalused

Esitage muusikat hõlpsalt eelistatud allikast. Kõlar toetab TF-kaarte ning AUX-kaabli kaudu saate ühendada ka nutitelefoni või tahvelarvuti. Kas eelistate juhtmevabasid lahendusi? Pole probleemi – ühendage kõlariga Bluetooth 5.0 kaudu ja nautige kiiret ja stabiilset edastust. Unustage viivitused ja signaaliprobleemid – W-KINGiga saate mugavalt kuulata muusikat või võtta vastu kõnesid, muretsemata kaablite pärast!

W-KING/D10-must/6

Tarnega kaasas

  • Kõlar D10
  • Laadimiskaabel (USB-C)
  • Helikaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja W-KING
Mudel D10
Värv Must
Ühendus Juhtmevaba (Bluetooth), AUX-kaabel, TF-kaart
Bluetoothi versioon 5.0
Bluetoothi leviala 10 meetrit
väljundvõimsus Kuni 70 W
Kõlarid Subwoofer: x 2,93 mm
Kõrgsagedus: 2 tk., 31 mm
Aku mahutavus 15600 mAh, 3,7 V
Mänguaeg 7-20 tundi
Ooteaeg 28 tundi
Laadimisaeg 4,5 tundi
Laadimisport USB-C
Veekindluse reiting IPX6
Materjal ABS, raudvõrk
Mõõtmed 369 x 194 x 154 mm
Lisafunktsioonid Powerbank, 7-värviline taustvalgus, ekvalaiseri seaded.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles