Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Võrgukaabel UTP CAT6A Vention IBIBG RJ45 Ethernet 10Gbps 1,5m must õhuke tüüp

Võrgukaabel UTP CAT6A Vention IBIBG RJ45 Ethernet 10Gbps 1,5m must õhuke tüüp
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806066
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention IBIBG Cat.6A UTP võrgukaabel 1,5 m must õhuke tüüp

Digitaalse suhtluse maailmas mängib ühenduse kvaliteet ja kiirus üliolulist rolli. Valides õige võrgukaabli, saame oluliselt parandada oma igapäevaste võrgutoimingute kvaliteeti. Siin on Vention IBIBG mudel, mis on loodud kõige nõudlikumaid kasutajaid silmas pidades.

Kiire läbilaskevõime kuni 10 Gbps

Tänu suurele 10 Gbps läbilaskevõimele tagab IBIBG kaabel ülikiire ja stabiilse ühenduse. Ükskõik, kas mängite võrgumänge, voogesitate kõrge eraldusvõimega sisu või laadite alla suuri faile, tagab see kaabel optimaalse ja katkematu töö. Selle võime sellisel kiirusel andmeid edastada muudab selle ideaalseks neile, kes ei soovi jõudluses järeleandmisi teha.

Õhuke disain, kaabli paksus 2,8 mm

Vaatamata erakordsele jõudlusele paistab Vention IBIBG mudel silma õhukese disainiga, mille kaabli paksus on vaid 2,8 mm. Selline konstruktsioon hõlbustab paigaldamist ja kaablite haldamist ning minimeerib ka takerdumise ohtu. Esteetiline välimus ja diskreetne disain tagavad, et see sobib ideaalselt igasse interjööri, rikkumata ruumi harmooniat. Selle pikkus ulatub 1,5 m-ni.

Tootja Vention
Mudel IBIBG
Pikkus 1,5 m
Läbilaskevõime 10 Gbps
Kaabli paksus 2,8 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles