Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonoff POWR316 POW Origin Wi-Fi saatja voolu mõõtmise funktsiooniga

Sonoff POWR316 POW Origin Wi-Fi saatja voolu mõõtmise funktsiooniga
Laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid SONOFF
Kauba ID: 1458338
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

S onoff POWR316 Smart Wi-Fi lüliti

Saate mugavalt juhtida kodumasinaid diivanilt lahkumata! Nutirelee Sonoff POWR316 võimaldab seadmeid kaugjuhtida rakenduste või häälassistentide abil. See võimaldab teil jälgida kogutud andmeid ja määrata igapäevase, nädala või kuu energiatarbimise konkreetsed väärtused. Samuti on see varustatud ülekoormuskaitsega, selle maksimaalne koormusvool takistuslike koormuste korral on 16A .

Säästa energiat ja raha

Seadistage oma energiaseaded, et vähendada oma energiaarveid. Saate hõlpsasti määrata näiteks igapäevased, nädalased ja igakuised koduse energiatarbimise eesmärgid – tarbimiseesmärgi saavutamisel saate oma nutitelefoni teate. See jälgib pidevalt nii koguvoolutarbimist, hetkevoolutarbimist, voolutarbimist kui ka seadme väljundpinget. Lüliti pakub ka tollirežiimi, mis lülitab seadmed iga kord teatud aja möödudes automaatselt välja. Raha säästmine pole kunagi olnud nii lihtne !

Lai valik rakendusi

Sonoffi nutikas lüliti osutub kasulikuks peaaegu kõikjal. Sellega saab muuhulgas kontrollida kaubanduskeskuse või talu igakuist elektritarbimist. Samuti saate seda kasutada oma garaaži või basseini päevase energiatarbimise jälgimiseks .

Eriti teie päeva jaoks

Kohandage lülitiga ühendatud seadmed oma igapäevase ajakava järgi. Toode on varustatud taimeriga, nii et saate määrata näiteks valguse sisse- ja väljalülitamise aja. Lisaks võib lüliti töötada ka ilma Wi-Fi-le juurdepääsuta - kasutage lihtsalt LAN-i tugifunktsiooni .

Veelgi parem juurdepääs teabele

Switchi kogutud andmeid saate mugavalt hallata. Ühendage POWR316 eWeLinki rakendusega, et oma telefonist jälgida! Samuti saate oma sülearvutisse installida spetsiaalse lisandmooduli, et näha, millised seadmed on sisse lülitatud, või jälgida oma kodu energiatarbimist. Lisaks salvestab lüliti kogutud andmeid kuni 6 kuud – soovi korral saab neid edukalt eksportida ja telefoni salvestada .

Hääljuhtimine

Nutikas lüliti töötab Google Assistanti ja Amazon Alexaga. Saate oma ühendatud seadmeid mugavalt juhtida vaid mõne sõnaga! Valguse kustutamiseks ei pea te isegi voodist tõusma. Lisaks ühildub toode IFTTT ja Alexa Energy Dashboard tarkvaraga, mis võimaldab teil jälgida oma energiatarbimist .

Maksimaalne turvalisus

Kasutage oma Sonoffi nutikat lülitit turvalisuse pärast muretsemata. Seade on varustatud täiustatud ülekoormuskaitsega, mis lülitab ühendatud seadmed automaatselt välja, kui määratud vooluväärtused on saavutatud. Lisaks on seadme korpus valmistatud kvaliteetsest PC-materjalist, mis tagab tõhusa tulekaitse .

Paki sisu:

  • nutikas lüliti
  • pliiats
  • juhiseid
Mudel TOIT316
Mõõtmed 98 x 54 x 31 mm
Värv Valge
Sisend väljund 100-240V, 50/60Hz, max. 16A
Maja materjal PC versioon 0
Wi-Fi ühendus IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Maksimaalne koormusvool: 16A takistusliku koormuse jaoks

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles