Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Välissignalisatsiooni sireen ZigBee NEO NAS-AB06B TUYA

  • 33.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.33 €
Kaubamärgid Neo
Kauba ID: 1461387
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ZigBee NEO NAS-AB06B TUYA Välissignalisatsiooni sireen

Sireen NEO NAS-AB06B aitab teil tagada teie kodu, aia, kontori või parkla turvalisuse. See on varustatud heli- ja valgusalarmidega ning on veekindel IPX5 standardi järgi. Saate selle ühendada ka teiste seadmetega ja luua nutikaid stseene. Seade on varustatud võimsa akuga, mida saab laadida sisseehitatud päikesepaneelist või USB-C pordist. Pange tähele: sireeni nõuetekohaseks toimimiseks on vaja ZigBee lüüsi (müüakse eraldi).

Neo/NAS-AB06B/1

Heli- ja valgusalarm

Sireen pakub 3 häirevalikut: helialarm, valgusalarm ning heli- ja valgusalarm. Samuti on teil valida 3 piiksu vahel. Seadmel on ka kõrge helitugevus - kuni 100 dB 1 m kaugusel ja kuni 90 dB kaugusel 3 m. See tähendab, et kuulete seda hästi, sel juhul on teil aega vastavalt reageerida ja vältida häkkimist. Veelgi enam, kui keegi üritab sireeni kahjustada, saate sellest ka teada - saate oma telefoni teate.

Neo/NAS-AB06B/7

Mitu rakendust

Suurendage turvalisust kõikjal. NEO sireen leiab palju rakendusi – see ei tööta ainult koduaias, vaid ka näiteks viljapuuaias, viinamarjaistanduses, tehase ruumides, koolis või parklas. Saate seda muretult väljas kasutada, kuna see on IPX5 veekindel. Vihm ega lumi teda ei ohusta – isegi ülikarmid ilmastikutingimused ei ohusta seda.

Neo/NAS-AB06B/2

Juhtmevaba töö – päikeseenergia laadimine

Sireen võib töötada juhtmevabalt – te ei pea seda paigaldama ligipääsetava pistikupesa lähedusse ega muretsema kaablite pärast. Kauakestev 18650 aku tagab pika tööea ning sisseehitatud päikesepaneel võimaldab seda laadida vaid 6-8 tunniga. Halva ilma korral laadige sireeni USB-C-kaabli abil. NEO abil olete valmis igaks olukorraks!

Neo/NAS-AB06B/4

Rakendusega TUYA/Smart Life on palju võimalusi

Lisage rakendusse TUYA/Smart Life sireen ja pääsete juurde paljudele huvitavatele funktsioonidele. Saate hõlpsalt kontrollida oma seadme olekut, muuta eelistatud seadeid ja saada olulisi teatisi. Samuti saate ühendada oma seadmed omavahel ja luua nutikaid stseene. Veenduge, et kui liikumisandur tuvastab kellegi aias viibimise, siis sireen annab automaatselt häire! Kui soovite, jagage oma kodutehnikat teiste pereliikmetega, et ka nemad saaksid neid kaugjuhtida.

Neo/NAS-AB06B/3

Bränd NEO
Mudel US-AB06B
Värv Valge
Toiteallikas 5V/1A USB-C
Aku 18650
Sideprotokoll ZigBi 3.0
Juhtmeta standard ZigBi IEEE 802.15.4
Vahemik Kuni 45 m
Ooterežiimi vool 2,5 mA
Häirete arv 3
Max äratuse helitugevus 100 dB (1 m kaugusel)
Veekindel IPX5
Töötemperatuur -10°С kuni 60°С
Töötav niiskus Suhteline õhuniiskus 1-95%.
Mõõtmed 200 x 150 x 66 mm
Päikesepaneeli mõõtmed 132 x 62 mm
Rakendus TUYA / Tark elu

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles