Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vipfan M14 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid, USB-C, 1,1 m (valge)

Vipfan M14 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid, USB-C, 1,1 m (valge)
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Vipfan
Kauba ID: 1457868
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kõrvasisesed kõrvaklapid Vipfan M14

Tagage suurepärane helikvaliteet, kui kuulate muusikat või räägite telefoniga. Vipfan M14 kõrvaklapid on varustatud 9mm draiveritega ja sisseehitatud kvaliteetse HD-mikrofoniga. Need on ka äärmiselt mugavad, kuna kaablil on hõlpsaks kasutamiseks sisseehitatud kaugjuhtimispult. Lisaks võimaldab USB-C pistik ühendada need kõige populaarsemate seadmetega.

Keerulisus igas detailis

Kõrvaklapid on uskumatult mugavad ja sobivad ideaalselt kõrvadesse. Samal ajal näevad nad välja tõeliselt stiilsed ja kaasaegsed. Nende valmistamisel on kasutatud kvaliteetseid materjale, mis tagab nende vastupidavuse. Lisaks aitab libisev lukk vältida kaabli sassi sattumist. Kõrvaklappidel on ka oksüdatsioonikindel USB-C pistik, mis muudab need ühilduvaks paljude nutitelefonide, tahvelarvutite ja sülearvutitega.

Kõrge helikvaliteet

Vipfan M14 võimaldab teil nautida suurepärast helikvaliteeti nii muusikat kuulates kui ka telefonikõnede ajal. Tipptasemel 9 mm draiverid tagavad suurepärase toonitasakaalu, rikkaliku detaili ning selge, loomuliku heli. Taasavastage oma lemmiklaulud!

Lisamugavused

Nautige kõrvaklappide mugavat kasutamist. M14 on varustatud juhtmesse integreeritud kaugjuhtimispuldiga, millega saab näiteks lihtsalt helitugevust reguleerida. Samuti on olemas kaasaegne HD-mikrofon, mis võimaldab telefoniga vabalt rääkida. See registreerib suurepäraselt teie hääle ja annab teile kindlustunde, et vestluskaaslane kuuleb teid probleemideta.

Bränd Wipfan
Nimi Tugevad bassitugevusega stereokõrvaklapid
Mudel M14
Värv Valge
Tüüp Kõrvas
Juht 9 mm
Liides USB-C
Materjal TPE
Omadused
Bluetoothi versioon Mitte ühtegi
Tüüp kõrvapealsed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles