Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vipfan M11 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid, USB-C (must)

Vipfan M11 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid, USB-C (must)
Pole laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Vipfan
Kauba ID: 1457867
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kõrvasisesed kõrvaklapid Vipfan M11

Kas otsite mugavaid kõrvaklappe, mis pakuvad kvaliteetset heli? Valige Vipfan M11! Suured komposiitmembraaniga kõlarid annavad teile unustamatu muusikaelamuse ja kaablisisene kaugjuhtimispult muudab juurdepääsu mõnele kõige olulisemale funktsioonile lihtsaks. Lisaks muudab USB-C liides kõrvaklapid ühilduvaks enamiku populaarsete seadmetega.

Hämmastav heli

Kõrvaklapid on varustatud suurte komposiitmembraanidega 12 mm draiveritega. See võimaldab neil edastada sügavaid, löövaid bassi ja kõrva meeldivaid kõrgeid helisid. Rikkalikud detailid, täiuslik harmoonia ja selge, loomulik heli võimaldavad teil avastada oma lemmiklugusid uue, parema kvaliteediga.

Peen disain

Nautige oma lemmikesitusloendeid kuulates ületamatut mugavust. Kõrvaklapid on ülimalt kerged ja mugavad, istuvad hästi kõrvadesse ega kuku neist välja. Pealegi ei lähe M11 kaabel tänu sissetõmmatavale käepidemele sassi. Tootel on ka stiilne minimalistlik disain.

Lihtne kasutada

Muutke kõrvaklappide kasutamine lihtsamaks. M11 on varustatud kaablisse sisseehitatud kaugjuhtimispuldiga, mis tagab mugava juurdepääsu mitmetele kasulikele funktsioonidele. Sellega saate näiteks taasesituse peatada või jätkata, samuti telefonikõnele vastata või sellest keelduda.

Bränd Wipfan
Nimi Täielikult ühilduvad C-tüüpi digitaalkiibiga kõrvaklapid
Mudel M11
Värv Must
Tüüp Kõrvas
Juht 12 mm
Liides USB-C
Materjal TPE
Omadused
Bluetoothi versioon Mitte ühtegi
Tüüp kõrvapealsed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles