Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vipfan M09 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid (valged)

Vipfan M09 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid (valged)
Laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Vipfan
Kauba ID: 1457850
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid Vipfan M09 (valge)

Kuulake oma lemmiklugusid kõikjal, kus viibite! Vipfan M09 on varustatud 12 mm esmaklassiliste kõlaritega, mis tagavad kristallselge ja loomuliku heli. Sisseehitatud mikrofon võimaldab mugavalt telefoniga rääkida ning sisseehitatud kaugjuhtimispult teeb toote juhtimise lihtsaks. Samas on kõrvaklapid uskumatult kerged ja mugavad ning ka vastupidavad.

Taasavastage oma lemmiklaulud

Taasavastage oma lemmiklaulud! Kõrvaklapid on varustatud 12 mm draiveritega, mis pakuvad loomulikku heli ja rikkalikke detaile. Proovige Vipfan M09!

Läbimõeldud disain

Kasutage M09 nii kaua, kui vajate, ilma ebamugavustunde pärast muretsemata! Kõrvaklappide disain istub ideaalselt kõrvadesse, ei tekita valu ega kuku kõrvast välja.

Sisseehitatud kaugjuhtimispult

Kõrvaklappide juhtimine on tänu sisseehitatud puldile äärmiselt lihtne ja mugav. Sellega saate reguleerida helitugevust, muuta esitatavat lugu või vastata kõnele. Kõige olulisemad funktsioonid teie käeulatuses!

Telefonikõned probleemideta

Nüüd saate probleemideta telefoniga rääkida isegi mürarikkas keskkonnas. Vipfan M09 kõrvaklapid on varustatud kaasaegse mikrofoniga, mis salvestab täpselt teie hääle. Tarbetud helid ei häiri teid enam! Kas ostlete kaubanduskeskuses ja keegi helistab teile? Kas soovite rahvarohkes bussis telefoniga rääkida? Pole probleemi! Võite olla kindel, et vestluskaaslane kuuleb teid suurepäraselt.

Bränd Wipfan
Mudel M09
Materjal TPE
Anduri läbimõõt 12 mm
Värv Valge
Ühendus Välk
Kaabli pikkus 1,1 m
Omadused
Bluetoothi versioon Mitte ühtegi
Tüüp kõrvapealsed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles