Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vipfan BS06 juhtmevaba Bluetooth kõlar

Vipfan BS06 juhtmevaba Bluetooth kõlar
Pole laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Vipfan
Kauba ID: 1457819
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta Bluetoothi kõlar Vipfan BS06

Avastage oma lemmiklaulud uue ja parema kvaliteediga. Juhtmeta kõlar Vipfan BS06 pakub vapustavat 360° ruumilist heli ja selle tööaeg on ilma laadimiseta 4-6 tundi. See võimaldab teil muusikat esitada mitmel viisil – TF-kaardilt, AUX-kaabli või Bluetooth 5.0 kaudu. Samal ajal näeb see välja äärmiselt kaasaegne ja stiilne.

Kõrge helikvaliteet

Kõlarite väljundvõimsus ulatub 2x5 W ja selle topeltkõlarid võimaldavad teil nautida kvaliteetset HD-stereoruumilist heli. BS06 pakub võimsat, sügavat bassi ja kõrva meeldivaid kõrgeid helisid täiusliku harmoonia tagamiseks. Kingi endale unustamatu kogemus muusikat kuulates, filme vaadates või mänge mängides!

Mitmed ühendusvõimalused

Esitage mugavalt erinevatest allikatest pärit muusikat. Kui hindate juhtmevabade lahenduste pakutavat vabadust, ühendage kõlariga Bluetooth 5.0 kaudu ning nautige kiiret ja stabiilset edastust. Või ühendage valitud seade AUX-kaabli kaudu BS06-ga. Toode toetab ka TF-kaarte.

Kohandatud teie vajadustele

Kõlarit on väga lihtne kasutada ja see näeb hea välja. ABS-plastist ja PC-st valmistatud korpus annab sellele elegantse iseloomu ja on puudutusele äärmiselt meeldiv. Samuti ei pea te muretsema, et peate oma seadet sageli laadima. Vastupidav 1200 mAh aku võimaldab kõlaril töötada kuni 4-6 tundi ilma laadimiseta.

Bränd Wipfan
Nimi HD Stereo Surround Bluetooth kõlar
Mudel BS06
Värv Must
Ühendus Juhtmega/juhtmeta
Liides Bluetooth, TF-kaart, AUX-kaabel
Bluetoothi versioon 5.0
Vahemik Kuni 10 m
Kõneulatus Kuni 30 m
Võimsus 2x 5W
Aku mahutavus 1200 mAh
Laadimisaeg u. 2 tundi
Muusika mängimise aeg u. 4-6 tundi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles