Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vipfan BE03 Bluetooth 5.0 peakomplekt (must)

Vipfan BE03 Bluetooth 5.0 peakomplekt (must)
Laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Vipfan
Kauba ID: 1457816
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Telefon Vipfan BE03 Bluetooth 5.0

Vipfan BE03 Bluetooth telefon on mõeldud inimestele, kes räägivad sageli telefoniga. 10 mm draiver tagab kvaliteetse heli ja vastupidav aku võimaldab nautida kauakestvat jõudlust. Toode pakub ka ületamatut mugavust.

Kristallselge heli

Nautige telefoniga rääkides kristallselget ja loomulikku heli. Telefon on varustatud 10mm vasest dünaamilise kõlariga, mis tagab kvaliteetse 360° ruumilise heli ja võimsa sügava bassi. Ütle hüvasti tüütu kriuksumisega!

Kahekordne mürasummutamine

Nüüd saate autos, bussis või kaubanduskeskuses segamatult telefoniga rääkida. BE03-l on kahekordne mürasummutus, et tõhusalt kõrvaldada tarbetu taustmüra. See annab teile kindlustunde, et olenemata tingimustest kuulete teie ja teie vestluskaaslane teineteist suurepäraselt!

Pikk tööaeg

Rääkige telefoniga nii kaua, kui vajate. Telefonil on vastupidav 150mAh aku. Samuti kasutab see täiustatud tehnoloogiaid, mis vastutavad selle jõudluse optimeerimise eest. Selle tulemusel võib see ühe laadimisega tagada pika aku tööea.

Usaldusväärne ühendus

Pole enam viivitusi ega muid signaalikvaliteedi probleeme. Telefon kasutab Bluetooth 5.0 tehnoloogiat, nii et see suudab pakkuda kiiret ja stabiilset traadita ühendust. Samuti on see häirete suhtes vastupidav. Jäta piirangutega hüvasti ja naudi liikumisvabadust!

Kasutusmugavus

Vipfan BE03-ga saate telefoniga rääkida nii palju kui soovite, kartmata väsimust. Toru sobib ideaalselt kõrva ja ei kuku sellest välja. Samuti on see uskumatult kerge ja mugav. Ergonoomiline disain tagab, et seade ei tekita ebameeldivat survet ega ebamugavustunnet.

Bränd Wipfan
Nimi Bluetooth-peakomplekt HD-kõnede jaoks
Mudel BE03
Värv Must
Tüüp Kõrvas
Bluetoothi versioon 5.0
Juht 10 mm, dünaamiline, vask
Aku mahutavus 150 mAh

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles