Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Viomi Cyber Pro juhtmevaba vertikaaltolmuimeja

Viomi Cyber Pro juhtmevaba vertikaaltolmuimeja
Laos
  • 212.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 71 €
Kaubamärgid VIOMI
Kauba ID: 1460095
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta vertikaalne tolmuimeja Viomi Cyber Pro

Muutke puhastamine lihtsamaks ja hoidke oma kodupõrandad laitmatult puhtad. Viomi Cyber Pro võimaldab teil mitte ainult tolmuimejaga imeda, vaid ka pesta valitud pindu niiske mopiga - see tuleb kergesti toime isegi väga tõrksate plekkidega. Selle imemisvõimsus on kuni 12,5 kPa ja selle tööaeg on umbes 40 minutit. Seade pakub ka automaatset harjarulli puhastusfunktsiooni. Tolmuimeja tööd hõlbustavad sisseehitatud LED-ekraan, spetsiaalne rakendus ja hääljuhised.

Sinu liitlane võitluses mustuse vastu

Nüüd saate isegi väga tõrksate plekkidega toime võimalikult lühikese ajaga. Tolmuimeja on varustatud võimsa mootoriga, mille imemisvõimsus on kuni 12,5 kPa. Tänu sellele vabaneb see koheselt tolmust, purust, juustest, kõõmast ja muudest jäätmetest. Selle eest ei saa midagi varjata! Pealegi võimaldab spetsiaalselt disainitud hari põhjalikult puhastada seinu ja nurki. Laske ka raskesti ligipääsetavad kohad puhtaks särama!

Tegeleb plekkidega

Saate teada, et põranda puhastamine ei nõua palju pingutusi. Viomi Cyber Pro on varustatud spetsiaalse pihustiga, nii et saate kontrollida kasutatava vee kogust. Ärge kartke plekke! Seadme lisaeelis on spetsiaalne kaabits, mis eemaldab puhastamise käigus harjarullilt musta vee. Te ei pea muretsema, et mustus teie värskelt pestud põrandale tagasi satub!

Puhastab ennast automaatselt

Te ei pea enam käsi määrima ega raiskama aega tolmuimeja harjarulli puhastamisele. Cyber Pro hoolitseb selle eest teie eest! Kõik, mida pead tegema, on asetada seade sisselülitatud jaama ja seejärel vajutada vastavat nuppu. Kui teete seda, puhastatakse rull automaatselt ja seejärel kuivatatakse. Unustage mustus ja ebameeldiv lõhn!

Veelgi mugavam juhtimine

Tolmuimeja on varustatud lihtsalt loetava LED-ekraaniga, mis tagab mugava juurdepääsu teabele. Muuhulgas annab see märku, kui paak tuleb uuesti täita ja kui aku on tühi. Saadaval on ka spetsiaalne rakendus. Cyber Pro pakub ka kasulikke häälsõnumeid. Samuti saate valida ühe seadme kolmest töörežiimist (nutikas, steriliseerimine, veeimemine).

Tark töö

Nautige seadme tõhusat ja tõhusat tööd. Tolmuimeja on varustatud täiustatud anduriga, tänu millele tuvastab see automaatselt pinna saastumise tüübi ja astme ning seejärel reguleerib nutikalt imemisvõimsust ja sellele antava vee hulka. Tänu sellele pakub Cyber Pro väiksemat energiatarbimist ja sellest tulenevalt pikemat tööaega. See vähendab ka veepaagi täitmise sagedust.

Pikk tööaeg

Tolmuimeja laadimiseks pole enam sunnitud pause puhastamisel. Cyber Pro mudel on varustatud 4000 mAh akuga, mis tagab kuni 40 minutit aku kasutusaega. Sellest piisab umbes 200 m2 kogupindalaga põrandate tolmuimemiseks! See muudab seadme ideaalseks nii väikeste kui ka suurte korterite jaoks.

Suured veepaagid

Kindlasti peske põrandaid alati puhta veega. Tolmuimeja on varustatud kahe paagiga – kummagi mahutavusega 740 ml. Üks on puhta vee jaoks, teine on musta vee jaoks. See tähendab, et te ei pea enam muretsema, et mustus teie põrandale tagasi satub! Lisaks väldib mahutite suur maht sagedast täitmist. Cyber Pro on varustatud ka spetsiaalsete anduritega, mis tuletavad teile meelde, kui on aeg vett vahetada.

Jäta hüvasti kahjulike bakteritega

Looge oma kodus puhas ja tervislik õhkkond. Tolmuimejal on steriliseerimisrežiim, nii et saate pesta põrandaid elektrolüüsiveega. Nii saate lahti oma korteris leiduvatest bakteritest. Kas teil on koer, kass, jänes või mõni muu loom? Või mängib teie laps sageli põrandal? Cyber Pro tolmuimejaga vabanete kahjulikest mikroobidest ja hoolitsete kõigi pereliikmete tervise eest!

Kasti

  • Tolmuimeja
  • Jaam
  • Laadija
  • Puhastushari
  • Filter x2 (üks tolmuimejasse paigaldatud ja üks varu)
Bränd Viomi
Nimi Cyber Pro
Mudel VXXD05
Värv Must
Mootori kiirus 64 000 pööret minutis
Imemisvõimsus 12,5 kPa
Hinnatud jõud 250 W
Aku mahutavus 4000 mAh
Töötunnid u. 40 minutit
Laadimisaeg u. kell 5
Müratase u. 78 dB
Optimaalne koht töötamiseks Kuni 200m2
Puhta veepaagi maht 0,74 l
Määrdunud vee paagi maht 0,74 l
Mõõtmed 1197 x 272 x 256 mm
Kaal 4,7 kg
Teine Automaatpuhastus, punktveepihustus, servade puhastamine, kuivatamine, automaatne imemiskontroll, vee elektrolüüs.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles