Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ViewSonic X11-4K projektor

  • 1 987.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 662.66 €
Kaubamärgid ViewSonic
Kauba ID: 1639469
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kombineerides tõelise 4K UHD eraldusvõime HDR/HLG toega, täiustatud 3. põlvkonna LED-tehnoloogia ja nutikate võimalustega kaasaskantavas disainis, pakub X11-4K kaasahaaravat filmilikku audiovisuaalset kogemust kõikjal teie kodus. Kergesti kaasaskantava käepidemega saab seda toast tuppa teisaldada ja isegi õues tagahoovipidude jaoks. Seadistamine on kiire autofookuse, H/V trapetsivööri ja 4 külgprojektsiooni võimaldava nurgasätete ning lühikese kaugusega objektiiviga, mis tagab 100-tollise ekraani vaid 1,77 m kauguselt, vaevata. Kogege kristallselget visuaali tõelise 4K UHD eraldusvõimega, kinematograafilisi värve, mis katavad 125% Rec.709, ja erakordset helikvaliteeti läbi Harman Kardoni kohandatud integreeritud kõlarite. Lisage veelgi lõbusamaks nutikad ühenduvusfunktsioonid, nagu Wi-Fi juhtmevaba ekraani peegeldamiseks, et tuua teie telefon suurele ekraanile, Bluetooth paindlike helivalikute jaoks ja USB-C, mis võimaldab Nintendo® Switchist otse ühe kaabli kaudu voogesitada.

Kujutage oma ruumi ümber

- X11-4K lühivise
- Nutikas kaasaskantav
- LED projektor
- Silmade ja kõrvade pidu
- Elage targemat elustiili
- Kaasahaarav kogemus on tehtud lihtsaks
- iF disainiauhinna võitja
- Luksuslikud naha- ja metallipinna tekstuurid on mudelil X11-4K täiuslikus harmoonias, kuulutades esmaklassiliste kodumeelelahutusseadmete uut standardit.

Ülim vaatamiskogemus 4K HDR-iga
Nautige tõelise Ultra HD kristallselgeid detaile ja dünaamilist visuaali koos HDR-toega. Tänu 8,3 miljoni pikslilisele projektsioonile ärkavad kõik 4K-filmid, mängud, spordi- ja voogesituse sisu elavalt ellu. )

Teatritasemel Harman Kardoni kõlarid
Harman Kardoni kohandatud kinotaseme kõlarid pakuvad nakkavat ja sensatsioonilist heli, et saada kõikehõlmavat kogemust kahe kõrgsagedus- ja wooferikomplektiga.



Voolavad liigutused kogu tee
Heitke pikali ja sukelduge sujuvasse vaatemängu, ilma et ükski sekund vahele jääks. X11-4K sisaldab kaadri interpolatsiooni tehnoloogiat, mis vähendab liikumise hägusust ja tagab kiiresti liikuvate piltide sujuva edastamise.

Kiire sisselülitamine, et nautida oma lemmiksaateid kohe
Kas olete tüdinud tühja ekraani jõllitamast, oodates, kuni ekraan käivitub? Muutsime stereotüüpse projektori käivitusaja revolutsiooni, võimaldades teil X11-4K hetkega sisse lülitada – täpselt nagu tavalise teleriga.

Kohene automaatne teravustamine valguse kiirusel
Vahetu ja täpne vahemaa mis tahes pinnal, kasutades tööstusharu juhtivat lennuaja (ToF) tehnoloogiat, tagab täiuslikult fokuseeritud visuaalid igas ruumis mõne sekundi jooksul.​

Sobib ideaalselt iga nurga alt
Pole vaja tsentraalset positsioneerimist. Põhjalik H/V trapetsivöö ja 4 nurga reguleerimisvõimalust pakuvad täiusliku kujuga pilte ülalt, alt, eest või küljelt.

Minge suureks ka väikestes ruumides
Hankige 100-tolline ekraan kõigest 1,77 m kauguselt 0,8 lühikese viskesuhtega – ideaalne suurel ekraanil meelelahutuseks igas ruumis.​

Suurem seadistamispaindlikkus digitaalse suumiga
Seadistamine on nüüd muutunud mugavamaks tänu 0,8X-1,0X digitaalse suumi funktsioonile. Suumige projitseeritud pilti välja, et see sobiks soovitud ekraanisuurusega samal kaugusel, ilma et peaksite projektorit liigutama.

Paindlik multimeediumijuurdepääs funktsiooniga Plug & Play
X11-4K-l on mitmekülgne ühenduvus, sealhulgas C-tüüpi USB, kaks A-tüüpi USB-porti ja kaks HDMI 2.0 / HDCP 2.2-porti, mis tagavad juurdepääsu algsele 4K-kvaliteediga sisule.
Lisaks võimaldab selle 12 GB kohalikku salvestusruumi salvestada oma lemmiksisu otse projektorisse.

Ühendage hõlpsalt välise heliga
HDMI ARC toega seade
HDMI ARC abil saab X11-4K helisignaali edastada ja tagastada ühe kaabli kaudu, vähendades täiendavat helikaablit projektori ja välise helisüsteemi vahel.

Nutikas taustvalgustusega kaugjuhtimispult antibakteriaalse toimega
Ärge enam viitsige leida pimedas kinos õiget käsunuppu. Sisseehitatud G-sensoriga nutikas kaugjuhtimispult süttib liftis teie teenistuses automaatselt. Spetsiaalne hõbeioonidega kate tagab TÜV poolt sertifitseeritud antibakteriaalse võime, hoolitsedes teie tervise eest meelelahutuse ajal.

Silmahooldus
Kasutades peegeldavat valgust, mis põrkub seinalt või projektori ekraanilt enne silma sattumist, muudab projektor vaatamiskogemuse peaaegu sinise valgusevabaks, on nägemisele vähem invasiivne ja vähendab silmade väsitamist pikema vaatamisperioodi jooksul.​

Elage targemat elustiili

Bluetooth on lubatud täiendavate helivalikute jaoks
Nautige kvaliteetset heli teie tingimustel. Kasutage X11-4K Bluetooth-kõlarina peo alustamiseks või ühendage oma Bluetooth-kõrvaklapid ja sukelduge oma suure ekraaniga meelelahutusmaailma.​

Otsene sisu voogesitus C-tüüpi USB kaudu
Projitseerige sisu otse oma telefonist või muudest mobiilseadmetest C-tüüpi USB kaudu, samal ajal laadides seda. Voogesitage videoid, FaceTime'i sõpradega või mängige Nintendo® Switchi suurel ekraanil ilma dokkimisjaamata ja seda kõike ühe kaabli kaudu.​

Intuitiivne puutejuhtimine teie telefoniga
Nüüd saate muuta oma mobiilseadme alternatiivseks võimsaks kaugjuhtimispuldiks – intuitiivne puutejuhtimine, lihtne tippimine ja lihtsad märkused suurel ekraanil. Lihtsalt laadige oma telefoni alla rakendus ViewSonic vCastSender, veenduge, et teie telefon ja projektor on ühendatud samasse Wi-Fi võrku, ja siduge need rakenduses alustamiseks.


Omadused
3D Jah
Algne kuvasuhe 16:9
Avavahemik (FF) 1,8 - 8,5
Brändi nimi ViewSonic
Brutokaal (pakk, kg) 7.5
Ekraani suuruse ühilduvus 30-200
Ekraanikuva (OSD) Jah
Ekraanikuvari (OSD) keeled araabia keel
Emaplaadi vormitegur Jah
Energiatarve (ooterežiim) 0.5
Energiatarve (tavaline) 115
Etherneti LAN Jah
Etherneti LAN (RJ-45) pordid 1
HDMI versioon 2.0
HDMI-pistiku tüüp Täissuuruses
HDMI-portide arv 2
Integreeritud kaardilugeja Jah
Jadaliidese tüüp RJ-45
Kaablid kaasas Võimsus
Kaugjuhtimispuldi tüüp JA
Keskmine tööaeg 2400
Keystone korrektsioon, horisontaalne 40
Keystone korrektsioon, vertikaalne 40
Kogus paki kohta 1
Komplektis kaugjuhtimispult Jah
Kontrastsuse suhe (tavaline) 3000000:1
Kõrgus (pakendis, cm) 29.5
Laius (pakend, cm) 40.2
LED indikaatorid Jah
Max ooteaeg AC
Mõõdud (LxPxK) 261 x 271 x 146
Müratase 26
Müratase (säästlik režiim) 25
Netokaal (toode, kg) 4.5
Nihe 100
Nimipinge LED
OSD keelte arv 24
Pakendi sisu Toitejuhe: 1 USB-C kaabel: 1 (1 m) Kaugjuhtimispult: 1 (taustvalgustusega) QSG: Jah Garantiikaart: Jah (ainult CN)
Projektori loomulik eraldusvõime 4K (4096 x 2400)
Projektsiooni kaugus 0,5 - 3,5
Projektsioonitehnoloogia LED
RMS nimivõimsus 16
Sisemine mälumaht 16
Sisseehitatud kõlar(id) Jah
Sisseehitatud kõlarite arv 2
Sügavus (pakend, cm) 37
Suumimisvõimalus Jah
Täis HD Jah
Tera suurus Tavaline viskeprojektor
Toote kõrgus 14.6
Toote laius 26.1
Toote sügavus 27.1
Toote värv Must
Töötemperatuur (TT) 0-40
Turu positsioneerimine Kodukino
Ühilduvad mälukaardid MicroSD (TransFlash)
USB 2.0 portide kogus 2
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) C-tüüpi portide arv 1
Vahelduvvoolu sisendpinge 100-240
Vahelduvvoolu sisendsagedus 50/60
Valgusallika kasutusiga 30 000

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles