Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Videosalvesti DDPAI Z50 4K@25fps

Videosalvesti DDPAI Z50 4K@25fps
Laos
  • 111.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 37.33 €
Kaubamärgid DDPAI
Kauba ID: 1458037
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

DVR DDPAI Z50

Veenduge oma turvalisuses reisimise ajal ja varustage end DDPAI Z50 DVR-iga. Seade salvestab videot 4K eraldusvõimega ning D2save tehnoloogia võimaldab TF-kaardi rikke korral salvestada salvestusi NAND-välkmällu. Toode kasutab ADAS-tehnoloogiat ja spetsiaalset parkimisrežiimi, mis hoolitseb teie auto ohutuse eest 24 tundi ööpäevas (selleks peate ostma juhtmega toiteadapteri komplekti).

Muljetavaldav pildikvaliteet

DDPAI Z50 DVR pakub kõrget pildikvaliteeti. Z50 kasutab SONY IMX415 sensorit ja salvestab pilte 4K kvaliteediga, tagades suurepärase teravuse isegi rasketes valgustingimustes. Veelgi enam, Realcube'i tipptasemel pilditöötlustehnoloogia kombineeritakse täiustatud algoritmidega, et pakkuda rikkalikke detaile ja loomulikke erksaid värve.

Turvaline salvestusruum

D2save tehnoloogia kasutamine tagab salvestatud materjali ohutuse olenemata olukorrast. Kuidas see töötab. Kui TF-kaart ebaõnnestub, salvestatakse salvestised valikulisesse NAND-välkmällu ja kantakse seejärel tagasi TF-kaardile niipea kui võimalik. See on suurepärane viis oluliste kaadrite kaotamise vältimiseks. Z50 toetab kuni 128 GB mahuga TF-kaarte ja võimaldab silmussalvestust.

Professionaalne kondensaator

Seade on varustatud kvaliteetse kondensaatoriga, mis klassikalist akut asendades suurendab kasutusohutust. Tänu sellele saab DVR töötada temperatuuridel -15°C kuni 70°C. Pealegi võimaldab kondensaator salvestada viimased 3-4 sekundit isegi siis, kui kaamera on välja lülitatud. Nii et olete kindel, et te ei jää millestki olulisest ilma.

Hoolitse oma auto eest

Z50 pakub ka parkimisrežiimi, mis hoiab teie sõiduki turvalisena kuni 24 tundi ööpäevas. Kui auto on pargitud, salvestab kaamera aegluubis videot ja esitab seejärel videot tavalise kaadrisagedusega. Kui parkimisel on kokkupõrkeoht, annab Z50 sellest kohe teada! Parkimisrežiimi kasutamiseks ostke IPS-i nutikas toiteadapter (juhtmega komplekt), mis laeb pidevalt kaamerat, tagab katkestusteta jälgimise ja kaitseb autoakut tühjenemise eest.

DDPAI rakendus

Ma tahan rohkem? Lihtsalt installige tasuta DDPAI rakendus, mis annab teile juurdepääsu funktsionaalsele videoredaktorile. Sellega saate lihtsalt ja mugavalt oma videoid redigeerida, rikastades neid eriefektide, filtrite või muusikaga. Samuti saate vaadata oma sõprade salvestusi ja jagada nendega oma kaadreid. Teine pluss on sisseehitatud Wi-Fi moodul – see võimaldab teil peaaegu igal ajal videoid alla laadida ja vaadata.

Kaasas

  • DVR Z50
  • Autolaadija x1
  • Toitekaabel x2
  • Kasutusjuhend x2
  • Paigaldustööriist x1
  • 3M kleebised x2
  • Elektrostaatilised kleebised x1
Tootja DDPAI
Mudel Z50
Värv Must
Mõõtmed 82 x 62 x 31,15 mm
Sissepääs 5 V/2 A
Objektiiv 7 optilist läätse ja 1 IR, 140° vaatenurk, F1,75 ava
Maatriks Sony IMX415
G-sensor Sisseehitatud 3-teljeline güroskoop, hädalukk, APP-i kaudu reguleeritav tundlikkus.
Mälu Ühildub kuni 128 GB mahuga TF-kaartidega, toetab silmussalvestust.
WiFi 2,4 GHz
Luba 3840x2160p, 2880x1620p, 1920x1080p

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles