Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Videosalvesti DDPAI X5 Pro GPS 4K

Videosalvesti DDPAI X5 Pro GPS 4K
Laos
  • 207.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 69.33 €
Kaubamärgid DDPAI
Kauba ID: 1456985
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

DVR DDPAI X5 Pro

DDPAI X5 Pro DVR pakub suurepärast pildikvaliteeti kuni 4K eraldusvõimega ja suudab salvestada 1080p dünaamilist videot kiirusega 90 kaadrit sekundis. See on varustatud täiustatud navigatsioonisüsteemiga ja toetab kiiret 5 GHz Wi-Fi-d. Samuti pakub see spetsiaalset parkimisrežiimi, et saaksite oma autot turvaliselt hoida isegi ööpäevaringselt. See võimaldab salvestada faile eMMC-kettale (32GB) või TF-kaardile kuni 128GB (ei kuulu komplekti). Koguni 2 kaamerat võimaldavad salvestada nii esi- kui tagakaamerat.

DDPAI/X5-Pro/7

Fantastiline pildikvaliteet

Kaamera on varustatud Sony IMX415 sensoriga, mis koos 7 objektiivi ja F1.8 avaga loob rikkalikult detailseid, selgeid ja teravaid pilte. Sellega saate salvestada suurepärase kvaliteediga videot eraldusvõimega 3840x2160p/30FPS. Tänu Realcube'i tehnoloogiale on video särav, selge ja muljetavaldav ning elavate, loomulike värvidega. Seadmel on ka NightVIS tehnoloogia, mis võimaldab saada kvaliteetset pilti ka hämaras. Samuti saate salvestada sujuvat filmi eraldusvõimega 1080p ja kiirusega 90 kaadrit sekundis ilma liikumise hägususeta.

DDPAI/X5-Pro/6

Salvestus ees ja taga

X5 Pro võimaldab salvestada samaaegselt auto esi- ja tagaosast. See tagab, et te ei jäta ühtegi sündmust maha. 2160p 4K esikaamera salvestab kõik teie ees ja pakub selgeid ja üksikasjalikke pilte. 1080p tagakaamera võib kasuks tulla tagant otsasõidu või parklas kokkupõrke korral. See aitab tuvastada võimaliku süüdlase ja saada hüvitist.

DDPAI/X5-Pro/8

2 failisalvestusvõimalust

Ärge muretsege salvestusruumi lõppemise ja oluliste kaadrite kaotamise pärast. DVR on varustatud 32 GB eMMC-draiviga. Ühildub ka kuni 128GB TF-kaartidega. Veelgi enam, teie olulisemad salvestised salvestatakse kettale olenemata sellest, kas kasutate lisamälu või mitte. Tänu sellele lahendusele on teie olulised töötajad alati kaitstud!

DDPAI/X5-Pro/3

Täiustatud GPS

X5 Pro pakub täiustatud navigatsioonisüsteemi, mis kasutab selliseid lahendusi nagu GPS, BDS, GLONASS ja Galileo. Positsioneerimise uuendussagedus ulatub 5+ Hz (umbes 5 korda sekundis). See muudab selle äärmiselt täpseks. Lisaks võimaldavad sisseehitatud GPS, 6-teljeline güroskoop ja G-sensor kasutada Sense Reality (SR) efekti muljetavaldavate reisivideote loomiseks. Tunne end rallisõitjana ja naudi ainulaadset ja põnevat sõidukogemust!

DDPAI/X5-Pro/4

Parkimisrežiim

Tagage oma auto ohutus kasvõi 24 tundi ööpäevas. Kaamera pakub spetsiaalset parkimisrežiimi, milles jälgib pidevalt auto ees ja taga toimuvat (lainurkseire, taga: 125°, ees: 140°). Kui auto on pargitud, salvestab X5 Pro aegluubis filmi, et jäädvustada võimalikult palju detaile. Kui seade tuvastab kokkupõrke, salvestab see automaatselt vastava salvestuse osa. Seade on ka väikese energiatarbega ja võimaldab pinget äpi kaudu kontrollida. Kõik see võimaldab sellel pikka aega usaldusväärselt töötada.

DDPAI/X5-Pro/2

Veelgi rohkem turvaelemente

DDPAI abil saate ohutult sõita. Armatuurkaamera X5 Pro pakub täiustatud juhiabisüsteemi, mis jälgib liiklusolusid ja teavitab teid muuhulgas kokkupõrgetest või jalakäijate kohalolekust. Kaameral on ka 6-teljeline G-sensor äkiliste löökide ja põrutuste tuvastamiseks. Kui juhtub õnnetus, salvestab see automaatselt 10-sekundilise video ja salvestab selle eraldi kausta. See video võib olla kasulik, kui esitate hüvitise või kindlustusnõude.

DDPAI/X5-Pro/5

Sisseehitatud kondensaator

X5 Pro kasutab X5 Pro toiteks kvaliteetset kondensaatorit, mitte tavalist akut. See võimaldab teil nautida suuremat kasutusturvalisust. Kasutatud lahendus võimaldab kaamerat kasutada temperatuuridel -20°C kuni 65°C. DVR ei kuumene üle ja selle kasutusiga pikeneb oluliselt. Pealegi võimaldab kondensaator salvestada viimased 3-4 sekundit ka pärast kaamera väljalülitamist. See tagab, et te ei jäta midagi olulist ilma!

DDPAI/X5-Pro/9

DDDPAI rakendus

Laadige alla DDPAI rakendus ja pääsete juurde paljudele teistele funktsioonidele. Saate mitte ainult kaugjuhtimisega kaamera seadeid reguleerida, vaid ka salvestatud kaadreid salvestada ja redigeerida ning jagada seda sotsiaalvõrgustikes, nagu Facebook, Instagram või TikTok. Saadaolevad filtrid, efektid ja muusika võimaldavad teil oma videoid täiustada ja ainulaadseks muuta. X5 Pro toetab kiiret 5G Wi-Fi-d välkkiire allalaadimise ja madala latentsusajaga.

DDPAI/X5-Pro/1

Kasti

  • DVR X5 Pro
  • Toitekaabel (ees)
  • Tagakaamera RC1
  • Toitekaabel (tagumine)
  • Elektrostaatilised kleebised
  • 3M liim
  • Kasutusjuhend
Bränd DDPAI
Mudel X5 Pro
Värv Must
Andur Sony IMX415
Sissepääs 12V 1A
Mõõtmed 102,8x64,6x33,3 mm
WiFi Sisseehitatud 5 GHz Wi-Fi moodul.
GPS Jah
Video eraldusvõime Ees: 3840x2160p/30fps, 1920x1080p/90fps;
Taga: 1920x1080p/25 kaadrit sekundis;
Objektiiv Ees: 7 optilist läätse, 140° vaateväli, F1.8 ava;
Taga: 5 optilist läätse, 125° vaateväli, F2.0 ava;
G-sensor Sisseehitatud 6-teljeline güroskoop, võtmematerjali salvestamine ja salvestamine, tundlikkuse reguleerimine (APP kaudu)
Mälu Sisseehitatud 32 GB eMMC ketas, mis ühildub kuni 128 GB mahuga TF-kaartidega (klass 10)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles