Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Videosalvesti DDPAI Mola N3 GPS 2K 1600p/30fps WIFI

Videosalvesti DDPAI Mola N3 GPS 2K 1600p/30fps WIFI
Laos
  • 72.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24.33 €
Kaubamärgid DDPAI
Kauba ID: 1455939
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

DVR DDPAI N3

DDPAI N3 armatuurkaamera salvestab suurepärase 1600p kvaliteediga videot ja sisseehitatud GPS salvestab täpselt teie marsruute ja kiirust. Täiustatud ADAS-süsteem jälgib liiklusolusid reaalajas ja võib anda kasulikke nõuandeid. Parkimisjärelevalve hoiab teie sõiduki ööpäevaringselt turvalisena, samas kui nutikas Wi-Fi ja DDPAI rakendus pakuvad videomaterjalile lihtsat juurdepääsu. Komplekti kuulub ka praktiline 1 USB pesaga autolaadija.

Pildikvaliteet, mis teile meeldib

Jäädvusta oma reisi sündmusi iga detailiga. DDPAI N3 salvestab videot 1600p Ultra HD eraldusvõimega ning 6-kihiline klaasist objektiiv, WDR-tehnoloogia ja suur F1.8 ava tagavad teravad, kristallselged pildid, mis on muljetavaldavad rikkalike detailide ja loomulike värvidega. Ükskõik, kas pildistate ebatavalisi sõiduolukordi või teete hingematvaid vaateid, tulemused avaldavad kindlasti muljet! N3 toetab ka silmussalvestust: kui mälu saab täis, kirjutatakse vanad andmed automaatselt uute andmetega üle. TF-kaarti aga komplektis ei ole ja see tuleb eraldi osta.

WDR – lai dünaamiline ulatus

WDR-tehnoloogia reguleerib särituse tasakaalu nii, et kaamera suudab jäädvustada rohkem detaile öösel või päikesepaistelisel päeval. F1.8 ava suurendab valgusvõimsust 20%, nii et saate jäädvustada kvaliteetseid kaadreid olenemata ilmast või kellaajast.

Väga täpne sisseehitatud GPS.

Salvesti on varustatud uskumatult täpse GPS-iga. See võimaldab teie asukohta ja kiirust täpselt salvestada. Seejärel saate vaadata oma radu Google Mapsis, luues rakendusega ühenduse Wi-Fi kaudu.

Hankige usaldusväärne abiline

N3 on ka teie asendamatu abiline! Täiustatud ADAS-süsteem aitab teil parandada sõiduohutust ja muudab elu maanteel lihtsamaks. Näiteks tuvastab see nutikalt sõidukite liiklus- ja foore ning jälgib pidevalt teeolusid, et anda teile reaalajas nõu. Saate reaalajas teada, kas läheduses on jalakäijaid, hoidke teiste sõidukitega distantsi ja väldite kogemata sõidurajalt välja triivimist!

24-tunnine kaitse

DDPAI-ga tagate oma autole pideva kaitse. 24/7 parkimise jälgimise funktsioon võimaldab kaameral salvestada ühe kaadri sekundis, mis säästab salvestusruumi ja võimaldab salvestada pikemaid kaadreid. Märge. Selle funktsiooni nõuetekohaseks toimimiseks on vaja lisakomponente, näiteks Hardwire komplekti juhtmeid, mis tuleb eraldi osta.

Salvestamine erinevatest vaatenurkadest

Kaasasoleval kaamerakinnitusel on praktiline kokkupandav pöörlev disain. See mitte ainult ei võimalda teil seadet kiiresti ja lihtsalt paigaldada, vaid ka selle asendit vabalt reguleerida. Nii saad salvestada sündmusi teelt ja auto seest! Kas soovite reisil olles teha fantastilist selfiet? DDPAI N3-ga on see ka võimalik!

Kiire ja stabiilne ühendus funktsionaalse rakendusega

Ühendage kaamera DDPAI rakendusega, et pääseda hõlpsalt oma videomaterjalile juurde. Samuti saate seda kasutada kaadrite telefoni allalaadimiseks ja spetsiaalsesse hädaabikausta salvestamiseks, et vältida juhuslikku kustutamist või ülekirjutamist. Sisseehitatud Wi-Fi tagab kiire, stabiilse ja häireteta ühenduse – unustage signaaliprobleemid! Märge. Eelvaade on värskenduste puudumise tõttu saadaval ainult mudelitel, mis on vanemad kui iPhone 12 PRO MAX.

Kasti

  • DVR N3
  • Kinnitusklamber
  • Toitekaabel
  • 1 Port-auto laadija
  • Paigaldustööriist
  • 3M kleebis
Bränd DDPAI
Mudel Mola N3 GPS
Kaamera eraldusvõime 1600p, 30 kaadrit sekundis
Kodek H.264
Pildiandur CMOS 5 MP
Objektiiv 6-kihiline klaas, madalpääsfilter, 140° lainurk, F1,8 ava
Wi-Fi moodul 2,4 GHz
Video väljund Juhtmeta ühendus
Ühilduvus Android, iOS
Mälukaardi tugi TF, kuni 128 GB
Güroskoop andur 3-teljeline

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles