Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Videomakk UTOUR C2L Pro 1440P

Videomakk UTOUR C2L Pro 1440P
Laos
  • 101.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 34 €
Kaubamärgid UTOUR
Kauba ID: 1461177
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

DVR UTOUR C2L Pro 1440P

Hoolitse oma ohutuse eest teel. UTOUR C2L Pro armatuurkaamera pakub kvaliteetset 4K pildikvaliteeti ja täiustatud juhiabisüsteemi (ADAS). Sellel on ka sisseehitatud GPS-moodul ja see võimaldab ööpäevaringset jälgimist – mitte ainult sõidu ajal, vaid ka parkimise ajal (koos eraldi ostetud toiteadapteriga). Pakett sisaldab ka valikulist tahavaatekaamerat, mis võimaldab jäädvustada videot nii sõiduki esi- kui tagaosast.

Yutur/C2L-Pro/1

Kõrge pildikvaliteet

Ärge laske ühelgi detailil teie eest põgeneda. C2L Pro-l on 4MP Galaxycore sensor ja see toetab 4K eraldusvõimet (interpolatsioon). Lisaks kõrvaldab sisseehitatud pildiprotsessor tõhusalt müra ja vibratsiooni ning võimaldab filmimaterjali reaalajas vaadata. Tootel on ka lai vaateväli ning tänu AI-WDR tehnoloogiale toimib see hästi ka tugevates valgustingimustes. Tähelepanu väärivad ka 6 HD-objektiivirühma ja F1.5 ava, mis tagab suurepärase pildikvaliteedi ka öösel.

Yutur/C2L-Pro/7

Kaasas tagumine kaamera

Salvestage nii oma auto esi- kui ka tagaosa. Kaasasolev tagumine kaamera pakub 1080p eraldusvõimet ja 135° vaatevälja. Sellega saad hankida kasulikke tõendeid, kui näiteks keegi su autosse sisse murdis või parkimisel toimus kerge kokkupõrge. Seadet on väga lihtne paigaldada – lihtsalt kinnita see auto tagaaknale. Samuti on võimalik seda 360° pöörata.

Yutur/C2L-Pro/9

Juhi abifunktsioonid

Naudi ohutut sõitmist ja väldi hõlpsalt keerulisi olukordi teel. C2L Pro armatuurkaamera pakub 4 ADAS-funktsiooni: kokkupõrke hoiatus, ettepoole suunatud liikluse hoiatus, linna eeskokkupõrke hoiatus ning peatumise ja liikumise hoiatus. Tänu neile vähendate avarii- või kokkupõrkeohtu ning hoiate hõlpsalt ka vajalikku distantsi teiste sõidukitega. Seade tuvastab objekte 99% täpsusega ja selle hoiatuste efektiivsus ulatub 95% -ni.

Yutur/C2L-Pro/10

Kohandatud teie vajadustele

Armatuurkaamera võimaldab teil ka hoiatustundlikkust 4-astmeliselt reguleerida, et saaksite ADAS-funktsiooni oma vajadustele vastavaks kohandada. Saadaolevad valikud on Super High (ideaalne algajatele), High (sobib algajatele), Medium (sobib enamikus olukordades) ja Low (soovitatav kogenud juhtidele). Veelgi enam, C2L Pro tunneb kergesti ära mitut tüüpi sõidukeid ja toetab hädaolukordade salvestamist, nii et te ei pea muretsema oluliste tõendite kaotamise pärast.

Yutur/C2L-Pro/2

Usaldusväärne ja tõhus töö

DVR-i tõhusa töö eest vastutab sisseehitatud 2-tuumaline protsessor koos NPU-ga. Tänu sellele tarbib seade palju vähem energiat ja suudab pakkuda usaldusväärset tööd ka kõrgetel temperatuuridel (kuni 65°C) – kuuma ilmaga ei pea muretsema, et see kiiluks! Tehke oma panus tõestatud lahendustele ja ostke autokaamera, mis ei keeldu teid aitamast ka kõige ebasobivamas olukorras.

Yutur/C2L-Pro/4

24-tunnine jälgimine

C2L Pro DVR võimaldab teil hoolitseda oma auto ohutuse eest isegi 24 tundi ööpäevas. Kõik, mida pead tegema, on osta eraldi saadav toiteadapter, mis hoiab seadme pidevalt töös – ka siis, kui auto on pargitud. Parkimise ajal salvestab kaamera videot Time Lapse režiimis ja kokkupõrke korral algab automaatselt hädaolukorra salvestamine. Saadud kaadrid aitavad teil tuvastada õnnetuse süüdlase!

Yutur/C2L-Pro/8

Nutikas juhtimine

Hankige rohkem funktsioone ja nautige mugavat DVR-i juhtimist. Lihtsalt ühenda oma telefon kaamera Wi-Fi-ga ja kasuta spetsiaalset UTOUR Go rakendust. Sellega saate näiteks salvestatud materjali alla laadida ja seadeid muuta. C2L Pro toetab ka hääljuhtimist. Pildistamiseks või heli sisse/välja lülitamiseks sisestage lihtsalt sobiv käsk. Pole vaja vajutada ühtegi nuppu ega sirutada oma nutitelefoni! Märge. Häälkäsklused on saadaval ainult inglise keeles.

Yutur/C2L-Pro/3

Sisseehitatud GPS

Armatuurkaamera on varustatud ka GPS-mooduliga, mis jälgib ja kuvab pidevalt teavet, nagu aeg, kiirus ja geograafilised koordinaadid (pikkus- ja laiuskraad). See tähendab, et õnnetuse korral saate hõlpsalt kontrollida selle täpset asukohta ja hankida andmeid, mis on kasulikud näiteks hüvitise taotlemisel.

Yutur/C2L-Pro/5

Kasti

  • Video salvestaja
  • Toitekaabel autolaadijaga
  • Tagumine kaamera
  • Tagakaamera kaabel
  • Väike raudkang
  • Elektrostaatiline kleebis x2
  • 3M kleebis
  • Kasutusjuhend
Bränd YUTUR
Mudel C2L Pro
Protsessor Sigmastar SSC8629Q
Andur Galaxycore
Anduri mudel GC4653
Objektiiv 6 rühma kõrglahutusega objektiive
pikslid 4 MP
Pildi eraldusvõime 2560x1440p/1920x1080p (reguleeritav)
Video eraldusvõime Interpolatsioon kuni 4K/1440p/1080p (reguleeritav)
Tagakaamera eraldusvõime 1080p
vaateväli 135°
Diafragma F1.5
Videokoodekid TS voog / H.265
Kaadri sagedus 30 kaadrit sekundis
Tagakaamera kaadrisagedus 25 kaadrit sekundis
Ühilduvad mälukaardid SD Class10 kaardid 16–128 GB
Toiteport USB-C
Jõutee Autolaadija/kaitsmekarp (kaitsmekarp vajab täiendavat riistvarakaablit)
WiFi 2,4G Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n
Töötemperatuur -20°С kuni 65°С
Positsioneerimissüsteem GPS/Galileo/GLONASS
ma tulen Kõrge täpsusega 3-teljeline güroskoop
ADAS funktsioonid Esikokkupõrke hoiatus, peatumis- ja minekuhoiatus, linna eeskokkupõrke hoiatus, ettepoole suunatud liikluskorralduse hoiatus
Salvestus ees ja taga Jah, tahavaatekaameraga
Jälgimine parkimise ajal (24 tundi ööpäevas) Jah, toiteadapteriga (müüakse eraldi)
Hääljuhtimine Jah (käsud ainult inglise keeles)
Rakendus YUTUR Mine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles