Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Videomakk Hikvision C6S GPS 2160P/25FPS

  • 120.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 40.33 €
Kaubamärgid Hikvision
Kauba ID: 1460068
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Hikvision C6S GPS DVR 2160P/25FPS

Videomakk on iga juhi asendamatu tarvik. C6S pakub suurepärast pildikvaliteeti eraldusvõimega kuni 2160p ja saate rakenduse abil mugavalt taasesitada kogu salvestatud sisu. Seadmel on sisseehitatud Wi-Fi moodul, mis vastutab stabiilse ja kohese ühenduse eest. Toode kasutab ka täiustatud ADAS-tehnoloogiat ja salvestab salvestused automaatselt kokkupõrke tuvastamisel. Lisaks toetab see SD-mälukaarte kuni 128 GB. Hoolitse enda ja oma auto eest!

Kvaliteetne salvestus nii päeval kui öösel.

Nautige muljetavaldavat pildikvaliteeti igal kellaajal. Seade võimaldab tänu täiustatud H.265 koodekile salvestada kuni 2160p eraldusvõimega. Vaatenurk on kuni 135°, nii et sa ei jää väiksematest detailidest ilma! Lisaks pakub DVR suurepärast salvestuskvaliteeti isegi pimedas.

Usaldusväärne Wi-Fi ühendus

Seadme sidumine on lihtsam kui arvate. DVR on varustatud Wi-Fi mooduliga, mis vastutab kiire ja stabiilse ühenduse eest. See võimaldab teil selle otse rakenduse kaudu ühendada ja nutitelefonis otsevideot vaadata või sätteid oma vajadustele vastavaks kohandada. Unustage keerulised konfiguratsioonid!

Automaatne salvestamine kokkupõrgete ajal

Te ei pea enam muretsema oluliste materjalide kaotamise pärast. Seadmel on sisseehitatud G-sensori moodul, mis tuvastab arukalt kokkupõrkeid või tugevaid lööke. Sellise olukorra tuvastamisel salvestab see video automaatselt ja loob sellest varukoopia. Nii võite olla kindel, et kõik teie kõige olulisemad töötajad on kaitstud. See režiim on saadaval ainult siis, kui see on ühendatud toitekaabliga (ei ole kaasas).

Veelgi rohkem võimalusi

See pole veel kõik, mida C6S DVR pakub! Toode toetab täiustatud ADAS-süsteemi, mis suurendab teie ohutust teel – teavitades teid kiiruspiirangutest või rohelistest tuledest. Samuti on võimalus ühendada GPS-moodul ja suur 3-tolline IPS-ekraan.

Mugav juhtimine rakenduse kaudu

Installige rakendus HikDashcam ja pääsete juurde kõikidele seadme funktsioonidele. See võimaldab mugavalt taasesitada salvestisi, reguleerida sätteid ja vaadata otsevideot. Lisaks toetab see hääletuvastust, nii et saate kaamerat mugavalt oma häälega juhtida – seda kõike tänu sisseehitatud mikrofonile. Salvestamise alustamiseks või peatamiseks piisab lihtsast häälkäsklusest. Märge. Häälkäsklused on saadaval ainult inglise keeles.

Lihtne paigaldus

Hikvision DVR-i installimine ei tekita teile probleeme. Paigaldage see oma autosse ja sisestage SD-mälukaart (maksimaalselt 128 GB) ning iga kord, kui auto käivitate, lülitub seade automaatselt sisse. Vaadake ise, kui lihtne see on!

Tootja Hikvision
Mudel AE-DC8312-C6S
Maatriks CMOS
Salvestamise luba 2160p / 25 kaadrit sekundis 1440p / 25 kaadrit sekundis 1080p / 25 kaadrit sekundis
Vaatenurga reguleerimine Vertikaalne: 135° Horisontaalne: 113°
Diafragma F1.75
Ekraan 3 tolli (640 x 480)
Video tihendamine H.265
OSD menüü Kuva kellaaeg, kuupäev jne.
Pildi formaat JPEG
Mälukaardi ühilduvus SD-kaart (32–128 GB)
Sidemoodul WiFi
Andur G-sensor, GPS (valikuline)
Toiteallikas USB 2.0
Helisisend Sisseehitatud mikrofon
Heli väljund Sisseehitatud kõlar
Töötemperatuur -20 °C kuni 70 °C
Töötav niiskus 95%
Toiteallikas 5V DC 2A
Energiatarve 4 W (max)
Mõõtmed 85,1 x 54 x 15,5 mm
Kaal 120 g
Rakendus HikDashcam

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles