Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vibreerimispüstoli masseerija KiCA Mini 2 (must)

  • 51.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.33 €
Kaubamärgid Kica
Kauba ID: 1729637
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vibreeriv Massager KiCA Mini 2 lihastele (must)

Avastage lõõgastumise uus mõõde KiCA Mini 2 masseerijaga, mis ühendab endas elegantsi ja funktsionaalsust. Selle kompaktne disain muudab selle kasutamise ja transportimise lihtsaks – saate selle mugavalt reisile kaasa võtta, et nautida lihaste taastumist kõikjal, kus te ka poleks. Seade pakub vibratsiooni sagedusega kuni 3000 pööret minutis, võimaldades sügavat massaaži ja pakub erinevaid töörežiime, sealhulgas spetsiaalset füsioteraapia režiimi. Aku indikaatorid teavitavad teid aku olekust, mis võib pakkuda kuni 4,5 tundi tööaega, ja USB-C-port muudab laadimise lihtsaks. Nutikad turvafunktsioonid tagavad ohutu kasutamise. Komplektis on erinevad massaažipead.

KiCA/KiCA-Mini-2-Must/1

Sügav massaaž igale lihasele

KiCAga kogete intensiivset massaaži, mis jõuab lihaskoe sügavatesse kihtidesse. Tänu vibratsiooni tugevusele kuni 3000 p/min lõdvestab seade tõhusalt pinges lihaseid, toetab taastumist ja annab leevendust. Füsioteraapia režiimis pakub Mini 2 vereringe massaaži automaatse kiiruse muutmisega. 6 mm liikumisulatus koos survejõuga kuni 3,2 Kgf tagab erakordse efektiivsuse, mida hindavad sportlased, füüsiliselt aktiivsed inimesed ja need, kes tegelevad ebamugavustundega lihastes.

KiCA/KiCA-Mini-2-Must/2

Erinevad intensiivsuse tasemed

Kiiruse reguleerimise võimalus võimaldab teil kohandada seadme jõudlust teie praeguste vajadustega. Saate valida 4 intensiivsusastme ja 4 komplektis oleva silikoonist massaažipea vahel (lame, kooniline, U-kujuline ja sfääriline), millest igaüks sobib erinevatele lihasgruppidele.

KiCA/KiCA-Mini-2-Must/3

Ohutuslahendused

Masseerija KiCA Mini 2 pakub mitmeid turvameetmeid, et vältida lihaste vigastusi, mis võivad tuleneda liiga pikast massaažist. Pärast 10-minutilist pidevat töötamist lülitub seade automaatselt ooterežiimi. Massaaži jätkamiseks vajutage 5 minuti jooksul spetsiaalset nuppu – see taastab ka varem kasutatud seadistused ja alustab loendurit uuesti. Kui te 5 minuti pärast masseerija tööd ei jätka, lülitub see automaatselt välja.

KiCA/KiCA-Mini-2-Must/4

Usaldusväärne jõudlus

Sujuva ja tõhusa töö tagamiseks on KiCA massager varustatud mootori ummistuskaitsega. Kui pöörlev mehhanism on 10 sekundiks blokeeritud, lülitub seade kahjustuste vältimiseks automaatselt ooterežiimi. Sellisel juhul saate Mini 2 tööd jätkata, vajutades 5 minuti jooksul vastavat nuppu. Kui te seda ei tee, lülitub see automaatselt välja.

KiCA/KiCA-Mini-2-Must/7

Intuitiivne kasutamine ja mugavus

Praktiline sisse- ja väljalülitusnupp võimaldab seadet hõlpsalt sisse või välja lülitada. Saate seda kasutada ka massaaži peatamiseks ja jätkamiseks. Lisaks ei ületa masseerija kaal 195 g ja selle mõõtmed on vaid 79 x 33 x 116,5 mm. Tänu sellele on Mini 2 telefoni suurune, võimaldades mugavalt oma keha masseerida ilma randmest pingutamata.

KiCA/KiCA-Mini-2-Must/8

Pikk tööaeg

1100 mAh aku välistab vajaduse masseerija sagedase laadimise järele. Kui seade töötab lamedat massaažipead kasutades kiirusel 2000 p/min, saate nautida selle usaldusväärset jõudlust kuni 4,5 tundi. Kõrgema pöörlemissageduse korral väheneb aeg umbes 3 tunnini. Aku oleku indikaatorid hoiavad teid kursis. Kaasasolev USB-C-kaabel võimaldab Mini 2 mugavalt laadida umbes 2 tunniga.

KiCA/KiCA-Mini-2-Must/7

Kaasaegne disain

Masseerija KiCA Mini 2 on valmistatud kosmosealumiiniumist, tagades vastupidavuse ja elegantse klassikalise disaini. Läbimõeldud T-kujuline konstruktsioon suurendab kasutatavust veelgi.

KiCA/KiCA-Mini-2-Must/9

Pakett sisaldab:

  • Vibreeriv Massager KiCA Mini 2 lameda massaažipeaga
  • Kooniline massaažipea
  • U-kujuline massaažipea
  • Sfääriline massaažipea
  • USB-C laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja KiCA
Mudel Mini 2
Liikumisulatus 6 mm
Survejõud 3,2 kg
Aku 7,4 V, 1100 mAh, 8,14 Wh
Tööaeg kuni 4,5 tundi (võib varieeruda sõltuvalt massaaži intensiivsusest ja kasutatud massaažipeast)
Laadimisaeg umbes 2 tundi
Tööpinge vahemik 6,6V-8,4V
Töötemperatuur 0°C kuni 40°C
Materjal kosmosealane alumiinium
Kaal umbes 195 g
Mõõtmed 79 x 33 x 116,5 mm
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles