Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vibratsioonipüstoli masseerija KiCA K2 (tumesinine)

Vibratsioonipüstoli masseerija KiCA K2 (tumesinine)
Laos
  • 114.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 38.33 €
Kaubamärgid Kica
Kauba ID: 1729640
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vibreeriv masseerija KiCA K2 (tumesinine)

Luba endale massaaži luksust igal pool ja igal ajal. Masseerija KiCA K2 on valmistatud lennukikvaliteediga alumiiniumist, mistõttu on see kerge ja hõlpsasti mahutav igasse kotti. Seade tagab ühe laadimisega kuni 11 tundi tööaega. Sellel on ka 4 kiiruse taset, maksimaalselt 3200 p/min, mis võimaldab teil kohandada seda vastavalt oma hetkevajadustele ja nautida nii lõõgastust kui ka lihaste taastumist. Pakendis on ka 4 pead, sealhulgas 2 magnetpead, mis on tuntud oma valu vaigistavate omaduste ja vereringe olulise parandamise poolest.

KiCA/K2-tumesinine/10

4 kiiruse taset

Kogege oma unistuste lõõgastumist ja taastumist, valides 4 kiiruse vahel vahemikus 1200 kuni 3200 pööret minutis. Masseerija KiCA K2 pakub sügavat 6 mm lihasmassaaži, mis maandab tõhusalt pingeid ja hõlbustab lõõgastumist. Võite kasutada ka füsioteraapia režiimi, kus kiirust reguleeritakse automaatselt. Vaatamata suurele jõudlusele ei tekita seade häirivat müra.

KiCA/K2-tumesinine/1

Massaaž erinevatele lihasgruppidele

Pakendis on 4 vahetatavat pead, sealhulgas sfääriline, mida saad kasutada lihaskoe lõdvestamiseks ning U-kujuline, mis sobib kaelale ja kõõlustele. Teie käsutuses on ka magnetotsikud – kooniline ots intensiivse nõelravi punktide ja liigeste massaaži jaoks ning lame, mis võimaldab masseerida suuri, lamedaid lihasrühmi, eriti seljal. Te ei pea enam lootma professionaalsetele teenustele, et pakkuda endale bioloogilist noorendamist ja lõõgastushetke.

KiCA/K2-tumesinine/5

Valmis igaks väljakutseks

Masseerija KiCA K2 on varustatud 2000mAh akuga, mis tagab kuni 11 tundi tööaega (kui kasutate lamedat pead ja seade töötab madalaimal kiirusel). Pakendis on USB-C kaabel, mis võimaldab laadida umbes 2,5 tunniga.

KiCA/K2-tumesinine/7

Nautige massaaži kõikjal

Ärge loobuge massaažist, olenemata sellest, kus te igal hetkel viibite. Masseerija KiCA K2 kaalub vähem kui veepudel (485 g) ja on ligikaudu nutitelefoni suurune. Tänu sellele saate selle mugavalt kontorisse, jõusaali või reisile kaasa võtta, võimaldades teil igal ajal nautida kergendustunnet ja lõõgastust.

KiCA/K2-tumesinine/8

Arukad lahendused teie tervise jaoks

KiCA hoolib teie tervisest, mistõttu lülitub masseerija pärast 10-minutilist pidevat massaaži automaatselt välja, tagades optimaalse kogemuse. See funktsioon hoiab ära liigse lihaste stimulatsiooni ja kaitseb seadet ülekuumenemise eest. Tänu sellele on K2 kasutamine täiesti ohutu.

KiCA/K2-tumesinine/11

Tähelepanu detailidele

Seade on valmistatud lennukiklassi alumiiniumist, mistõttu on see vaatamata oma kergele kaalule erakordselt vastupidav. Selle T-tähe kujuline korpus on kaetud mati tekstuuriga, mis suurendab oluliselt kasutatavust ja võimaldab kindlat haaret. KiCA abil saate alati nautida soovitud mugavust!

KiCA/K2-tumesinine/12

Pakett sisaldab:

  • KiCA K2 Massager
  • Sfääriline pea
  • Magnetiline kooniline pea
  • Magnetiline lame pea
  • U-kujuline pea
  • Säilituskott
  • Randmepael
  • Kasutusjuhend
Tootja KiCA
Mudel K2
Liikumisulatus 6 mm
Aku 2000 mAh
Tööaeg kuni 11 tundi (võib varieeruda sõltuvalt massaaži intensiivsusest ja kasutatavast lisaseadmest)
Laadimisaeg umbes 2,5 tundi
Tööpinge vahemik 10,5V-12,6V
Kaal umbes 485 g
Mõõtmed 144,6 x 90,5 x 44 mm
Värv Mereväe sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles